Prima pagină » Actualitate » Andreea Bălan, provocatoare într-un costum de baie minuscul! A făcut senzație pe plajă, la 40 de ani

Andreea Bălan, provocatoare într-un costum de baie minuscul! A făcut senzație pe plajă, la 40 de ani

01 aug. 2024, 08:40,
în Actualitate

Andreea Bălan a pozat provocatoare într-un costum de baie minuscul. Artista a făcut furori în mediul online cu o serie de fotografii incendiare în care apare într-un costum de baie minuscul, etalându-și formele de invidiat. Artista a împlinit recent 40 de ani, dar are o siluetă de adolescentă. Vedeta a pozat publicat pe rețelele de socializare câteva poze în care apare într-un costum de baie bej deschis și o tunică animal print.

Andreea Bălan, provocatoare într-un costum de baie minuscul!

Andreea Bălan a fost protagonista unei sesiuni foto fierbinți la plajă și a publicat pe rețelele de socializare câteva poze în care apare într-un costum de baie bej deschis și o tunică animal print.

Artista, care a împlinit 40 de ani pe 23 iunie și este mama a două fetițe, Ella (8 ani) și Clara (6 ani), este într-o formă fizică de zile mari și nu ia în calcul să facă un copil cu iubitul ei, Victor Cornea.

„Este ceva magic în felul în care apusul soarelui ne face să ne simțim liniștiți, recunoscători și vii în același timp!”, a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiilor care au adunat peste 9.000 de aprecieri din partea internauților.

Reacțiile fanilor care au văzut imaginile nu au întârziat să apară. Mulți nu s-au putut abține să nu o complimenteze pe cântăreață.

„Superbă, minunată!” / „Wow! Cât de frumoasă!” / „Sincer, cea mai frumoasă artistă de pe vremea mea, poate și din ziua de azi!” / „Wow! Extraordinar de irezistibilă și ispititoare!” / „Cât de frumoasă și finuță! Ești superbă din toate punctele de vedere, Andreea!” / „Strălucești mai mult ca niciodată!” / „Ai slăbit, Andreea!”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de fani Andreei.

Cum își menține silueta perfectă Andreea Bălan

Cântăreața și-a păstrat forma fizică din adolescență și reușește să se mențină de ani buni cu ajutorul disciplinei. Cu câteva zile înainte de a schimba prefixul, Andreea a spus că trebuie să investești în tine timp și grijă pentru a arăta bine.

„Totul ține de disciplină. Vrei, nu vrei, sunt unele lucruri pe care trebuie să le faci. Fie că e sportul, fie să te abții de la anumite mâncăruri, e o investiție în tine și e o dovadă de iubire de sine disciplina. Deși poate pe moment e foarte greu, să faci sport sau să mergi la sală sau să îți pui o mască pe față, e o investiție în tine și, pe termen lung, asta te ajută să arăți bine. Mai ales că atunci când ești tânăr arăți bine oricum și trebuie să ai cumva viziune să te gândești că nu vei arăta tot timpul așa și că trebuie să ai grijă de capitalul de piele, de organele interne, de tot. Așa cum îți tratezi corpul, așa îl vei avea mai târziu”, a spus Andreea Bălan.

Artista, care nu vrea să mai audă de căsătorie, a mai spus că nu a resimțit vreun prag psihologic legat de împlinirea vârstei de 40 de ani, pentru că ea se simte mult mai tânără.

„Nu, pentru că tot timpul am arătat mai tânără. Și acum arăt de 30. Când o să am 50, o să arăt de 40. Deci sunt ok”, a menționat Andreea Bălan, care a pozat provocatoare, într-un costum de baie minuscul.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *