Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bălan, prima reacție după ce a fost surprinsă cu Jador în mașină

Andreea Bălan, prima reacție după ce a fost surprinsă cu Jador în mașină

06 apr. 2023, 20:39,
în Cancan ultimă oră

Andreea Bălan și Jador au fost surprinși împreună, chiar în mașina artistei. Din imagini, pare că cei doi se sărută, iar acum, artista a avut o primă reație după ce imaginile au ajuns în mediul online.

Se pare că Andreea Bălan era la volanul mașinii sale în zona Floreasca din Capital, iar la scurt timp după ce a ajuns acolo, și-a făcut apariția Jador. Când s-au văzut, cei doi s-au îmbrățișat, după cum se poate vedea în imaginile publicate de CANCAN.

Andreea Bălan, prima reacție după ce a fost surprinsă cu Jador în mașină

Din video, pare că cei doi s-ar săruta, însă imaginile sunt făcute de la distanță și nu sunt atât de clare încât să se vadă dacă este un sărut amical pe obraz sau unul pasional.

De asemenea, tot în clipul video, se poate auzi cum Andreea Bălan îi spune lui Jador „intră în mașină că ne vede lumea”.

Însă, înainte să se urce în mașină, se aude Jador care spune: „Poate sunt prăjit… Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc”.

Cei doi au plecat împreună

După ce au fost surprinși în mașină, Andreea Bălan și Jador au plecat împreună. Potrivit libertatea.ro, Andreea Bălan și Jador s-au mai întâlnit și în urmă cu câteva săptămâni la schi, în Austria, însă atunci nu au avut gesturi tandre.

După ce imaginile au apărut în mediul public, Andreea Bălan a avut o reacție și a transmis un mesaj cu privire la situație.

La scurt timp după ce imaginile au apărut în presă, Andreea Bălan a avut și prima reacție. Ea a postat un video pe Instagram, cu un mesaj puternic.

„Egoul reprezintă cea mai periculoasă parte a noastră. Egoul este inamicul. Trebuie să ai un pic, pentru a putea merge în continuare. Dar dacă îl laşi să îţi scape de sub control, atunci vei avea o putere nebună. Lucrul acesta poate fi văzut în ziare, în fiecare zi. Corupția corporațiilor, lăcomia, puterea, credința că ei sunt zei”, este mesajul subtil distribuit de cântăreață pe Instastory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`