Prima pagină » Actualitate » Andreea Bălan nu s-a împăcat cu tatăl ei! Săndel Bălan: „Nu l-am cunoscut încă pe Victor!“

Andreea Bălan nu s-a împăcat cu tatăl ei! Săndel Bălan: „Nu l-am cunoscut încă pe Victor!“

09 apr. 2024, 10:02,
în Actualitate

Andreea Bălan este într-o relație de aproximativ u nan cu tenismenul Victor Cornea, însă tatăl vedetei încă nu l-a cunoscut. Asta deoarece Andreea Bălan nu s-a împăcat cu tatăl ei. În schimb, mama Andreei locuiește de mulți ani în casa artistei și o ajută în creșterea fetițelor sale. Aceasta a avut ocazia să îl cunoască pe Victor încă de la început și i-a intrat la inimă. Chiar dacă nu s-au cunoscut, Săndel Bălan are numai cuvinte de laudă despre povestea de dragoste pe care Andreea o trăiește.

Andreea Bălan nu s-a împăcat cu tatăl ei!

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Victor Cornea, însă tatăl vedetei nu l-a cunoscut personal pe cel care ar putea să îi devină ginere. Date fiind legăturile reci pe care le are fiica sa. Săndel Bălan nu s-a văzut încă cu Victor Cornea. Chiar și așa, Săndel Bălan vorbește frumos despre relația fiicei sale cu tenismenul.

„Andreea este extrem de liniștită. Ne bucurăm că o vedem plină de viață și de energie. Nu aveau niciun sens certurile cu George. Amândoi și-au văzut de treabă”, a declarat Săndel Bălan.

Tatăl Andreei a făcut referire la relația dintre fiica sa și Victor, dar și la faptul că lucrurile s-au liniștit între cântăreață și fostul ei soț, George Burcea.

În ceea ce îl privește pe actualul iubit al Andreei, Săndel Bălan a spus că nu a avut ocazia să îl cunoască personal.

„Nu l-am cunoscut încă pe Victor. Am înțeles că a fost în Portugalia… Andreea merge mereu cu el, când poate. Dar mai întâi onorează invitațiile de la concerte și filmările de la Te cunosc. Are și multe reclame, dar își face timp. Are proiecte mari, ce o definesc ca artistă”, a precizat Săndel Bălan, care locuiește în continuare la Ploiești, acolo unde s-a născut Andreea.

Nu știe nimic despre nuntă

În lumea mondenă românească, se vorbește despre o nuntă între Andreea Bălan și Victor Cornea, tatăl cântăreței a spus că nu știe nimic despre un astfel de plan.

„Andreea nu mi-a spus nimic despre o eventuală nuntă”, s-a limitat să spună Săndel Bălan.

Povestea de dragoste între Andreea Bălan și Victor Cornea a început în urmă cu aproape un an, artista venind după despărțirea cu scandal de George Burcea. Chiar dacă este mai mic decât Andreea cu 9 ani, jucătorul de tenis a devenit rapid persoana de care aceasta avea nevoie în viața ei. Nici sportivul și nici artista nu au fost deranjați de diferența mare de vârstă dintre ei. Mai mult, cântăreața a spus mereu că își dorește un partener care să fie mai tânăr.

„La Victor m-au atras disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu. Disciplina este foarte mare și foarte importantă. Sunt foarte mândră de toate realizările lui și de tot ce a făcut. Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui și merg acolo unde are meciuri. Îmi place foarte mult să-l însoțesc”, a spus Andreea Bălan la începutul relației cu Victor Cornea.

În continuare, Andreea Bălan nu s-a împăcat cu tatăl ei, Săndel Bălan neavând să-l cunoască pe cel care i-ar putea deveni ginere. Chiar și așa, tatăl artistei are numai cuvinte de laudă despre relației fiicei lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *