Prima pagină » Cultural » Andreea Bălan nu regretă relația cu Tiberiu Argint. ,,Tot timpul am curaj să iubesc…”

Andreea Bălan nu regretă relația cu Tiberiu Argint. ,,Tot timpul am curaj să iubesc…”

05 iun. 2023, 10:04, 1 ,
în Cultural

Andreea Bălan nu regretă relația cu Tiberiu Argint. Frumoasa artistă își asumă fiecare capitol din viața sa și recunoaște că suferințele din dragoste au ajutat-o enorm. Recent, vedeta a vorbit despre planul amoros și foștii parteneri de viață care i-au marcat existența.

Andreea Bălan nu regretă relația cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă și face furori cu vocea sa deosebită și coregrafiile spectaculoase. Dincolo de lumina reflectoarelor, Andreea Bălan a avut parte de multe provocări și suferințe.

Vedeta a divorțat de tatăl fetițelor sale și și-a asumat rolul de mamă singură. După încheierea mariajului cu George Burcea, artista s-a iubit cu Tiberiu Argint, însă relația lor nu a durat prea mult. Cu toate acestea, Andreea Bălan nu regretă suferințele din plan amoros și își asumă trecutul controversat.

,,Tot timpul am curaj să iubesc. Eu mă îndrăgostesc. Destul de des. Mie îmi place să iubesc și sunt foarte deschisă iubirii, mai ales acum, de când sunt pe această cale spirituală. Eu sunt foarte deschisă, în general, să învăț, și sunt foarte deschisă la iubire. (…) Cu toții suferim din dragoste, cu toții plângem, cu toții ne ridicăm apoi o luăm de la capăt, iar ne îndrăgostim. (…) Aleg să nu am ziduri, deși am suferit, și aleg să mă îndrăgostesc și să iubesc. Îmi place să fiu îndrăgostită”, a declarat cântăreața.

Ce spune artista despre presupusa idilă cu Jador

În ultima vreme, Andreea Bălan a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Jador, iar mulți sunt de părere că aceștia au o relație. Cântăreața a negat presupunerile apărute în lumea mondenă și a spus adevărul despre viața sa amoroasă.

„Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust, cu Cătălin Cazacu. Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună.

Nu sunt un cuplu cu nimeni. Nici cu Cazacu și nici cu Jador. Suntem la același impresar (n.r. – ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte. Nu se pune problema de o relație. Voi știți cum este el de îmbrățișează pe toată lumea. Nu e singurul care are privirea aia când mă vede. Așa a plecat și Cătălin când m-a văzut în club. Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună.”, a mărturisit vedeta.

Andreea Bălan își asumă trecutul amoros și nu regretă că a suferit din dragoste. Artista se dedică în prezent fetițelor sale și este încrezătoare că pe viitor își va întâlni jumptatea. Cântăreața se bucură din plin de succes în carieră și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *