Prima pagină » Cancan » Andreea Bălan nu mai vrea să audă de căsătorie: „Să mergem mai departe”

Andreea Bălan nu mai vrea să audă de căsătorie: „Să mergem mai departe”

01 iul. 2024, 13:28,
BZI.ro, în Cancan

Sătulă de întrebările fanilor, Andreea Bălan nu mai vrea să audă de căsătorie și le-a explicat fanilor cum decurge relația ei. Artista formează un cuplu de mai bine de un an cu tenismenul Victor Cornea, trăind o frumoasă poveste de dragoste. În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan susține că nu are timp de concediu anul acesta, din cauza concertului pe care îl pregătește.

Andreea Bălan, în vârstă de 40 de ani, este într-o relație cu tenismenul Victor Cornea de mai bine de un an. Fanii se întreabă când se vor căsători, iar artista nu a ezitat să dea răspunsul.

Andreea Bălan nu mai vrea să audă de căsătorie

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de mai bine de un an, iar fanii se întreabă când se vor căsători. Cu toate că tenismenul este cu nouă ani mai tânăr decât artista, relația lor este una profundă și fericită. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, cântăreața a decis să spună lucrurilor pe nume.

După o relație de mai bine de un an, Andreea Bălan și Victor Cornea sunt întrebați tot mai des când se vor căsători. Pentru a clarifica zvonurile, vedeta a decis să spună exact cum stau lucrurile.

„Văd că contează pentru societate (n.r. căsătoria). Toată lumea mă întreabă: «când te măriți? De ce nu te măriți?» Sufletele nu se căsătoresc, sufletele se iubesc! Deci pentru noi nu contează. Mai avem lucruri de făcut, Victor are 30 de ani și este în plină carieră și în plină ascensiune. Este pe locul 68 mondial în tenis, ceea ce înseamnă un lucru extraordinar de greu. El nu are niciodată pauză, joacă 40 de săptămâni pe an. Deci întrebarea asta «când te măriți?» este doar aici în 3D, hai să mergem mai departe și să ne dăm seama că iubirea contează”, a spus Andreea Bălan.

Își însoțește iubitul la majoritatea turneelor

Întrebată cum o susține iubitul din punct de vedere muzical, artista a mărturisit că este mulțumită de liniștea pe care i-o oferă:

„Păi, faptul că știu că mă iubește este cel mai mare confort pe care o femeie poate să îl aibă, ca apoi ea să strălucească și să își facă cariera, pentru că nu am avut niciodată o asemenea liniște și pace.”

Cât despre planurile pentru această vară, Andreea a spus că nu mai are timp pentru concediu, deoarece se pregătește pentru concertul important care va avea loc la Sala Palatului. Totuși, vedeta este recunoscătoare că își va însoți iubitul în turnee.

„Păi nu o să mai am vacanță, pentru că trebuie să repet pentru Sala Palatului, începem repetițiile peste două săptămâni. Faptul că merg la Wimbledon săptămâna viitoare, pentru că Victor e pe tabloul principal, este o vacanță pentru mine. După aceea o să merg și la US Open, deci pentru mine sunt vacanțe, dar în rest repet pentru Sala Palatului”, a precizat Andreea Bălan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 iulie 2024
03 iulie 2024