Prima pagină » Cancan » Andreea Bălan, nici nuntă, nici copil cu Victor Cornea: „De la prima întâlnire mi-a spus”

Andreea Bălan, nici nuntă, nici copil cu Victor Cornea: „De la prima întâlnire mi-a spus”

18 iul. 2024, 14:08,
în Cancan

Andreea Bălan nu are de gând să facă nici nuntă, dar nici copil cu Victor Cornea, tenismenul cu care are o relație de mai bine de un an. Din cele spuse de artistă, cei doi au stabilit aceste detalii și au căzut de acord încă de la început. Cu toate acestea, Andreea Bălan nu se sfiește să spună că ea și iubitul ei au trei copii.

Puțini le-au dat vreo șansă Andreei Bălan și lui Victor Cornea, dat fiind faptul că provin din medii foarte diferite, iar diferența de vârstă este una notabilă. Dar iată că cei doi merg mână în mână înainte și au o grămadă de planuri de viitor. Cântăreața a vorbit recent despre eventuala mărire a familiei, dar și despre o căsătorie, potrivit LPF.

Andreea Bălan, nici nuntă, nici copil cu Victor Cornea

Invitată în podcastul Teodorei Trandafir, cântăreața a mărturisit că ea și Victor s-au înțeles încă de la prima întâlnire legat de eventuala mărire a familiei. Ambii au fost pe aceeași lungime de undă încă de la început.

Iar o astfel de posibilitate nu există în cazul lor. Ea nu poate, din punct de vedere fizic, iar el nu își mai dorește încă un copil și i-a spus asta foarte clar. Băiețelul lui, Luca, și fetițele ei, Ella și Clara, din căsătoria cu George Burcea, sunt mai mult decât suficient pentru ei.

După ce medicii au informat-o că este exclus încă un copil în cazul ei, Andreea Bălan declara la un moment dat că se gândește la o mamă surogat, pentru a avea și un băiețel. Acum, însă, s-a răzgândit. Așa ceva nu mai e deloc în planul ei.

„Este multă pasiune între noi. Suntem tineri, frumoși. Eu și Victor avem trei copii. Nu pot să spun de băiețelul lui că este copilul meu. Este crescut foarte frumos de mama lui, Irina. Este un băiețel foarte educat și bine crescut, dar atâta timp cât are și el un băiețel, noi am închis acest capitol. Nu-și dorește ”, a declarat artista în podcast.

„Nu mai cred în asta cu măritatul”

Întrebată când se mărită cu Victor Cornea, artista nu a dat un răspuns clar, însă a lăsat să se înțeleagă că ar fi dispusă să facă marele pas în relație, doar că tânărul jucător de tenis are un program foarte încărcat și lipsește foarte mult de acasă. Din această cauză, cei doi nu vor spune prea curând marele „da”.

„Nu știu dacă mă mărit prea curând, pentru că Victor e plecat non-stopla turnee. Nu mai cred în asta cu măritatul. Cred în iubire și în uniunea sufletelor. Societatea te vrea măritat, însurat, la casa ta. Asta vrea societatea, dar nu contează ce vrea societatea. Asta este doar o convenție pe care am stabilit-o noi, pentru că așa s-a vrut dintotdeauna, dar 40% sunt divorțuri”, a mai spus Andreea Bălan, în vârstă de 40 de ani.

Cu toate acestea, nu demult, artista recunoștea că actele, inclusiv sau mai cu seamă cel de căsătorie, sunt extrem de importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *