Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bălan, nemulțumiri în urma divorțului de George Burcea: „Se reia de la zero totul”. De ce face artista apel

Andreea Bălan, nemulțumiri în urma divorțului de George Burcea: „Se reia de la zero totul”. De ce face artista apel

08 mart. 2022, 22:58,
în Cancan ultimă oră

Andreea Bălan îi pregătește fostului soț o surpriză la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Chiar dacă divorțul dintre ei a fost declarat ca fiind finalizat, artista are de gând să conteste decizia dată de către judecători în procesul cu George Burcea.

„Decizia dată de judecători nu este una definitivă! Andreea va depune apel după ce va primi motivarea de la judecătorie! Artista este nemulţumită din mai multe puncte de vedere! Unul ar fi că instanţa a decis ca actorul să dea pensie alimentară copiilor începând de acum, nu şi retroactiv. Timp de doi ani, copiii nu au avut nevoie de bani? Este o decizie aberantă”, a declarat o sursă pentru Spynews.ro.

Răsturnare de situație în divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea

Dintre toate, pe Andreea Bălan o nemulțumește cel mai tare hotărârea instanței în privința plății penisiei alimentare. Potrivit deciziei, tatăl fiicelor ei va trebui să plătrească pentru creșterea lor cel puțin o treime din salariul minim pe economie, din momentul în care pronunțarea rămâne definitivă, și nu retroactiv.

„Nu va rămâne sigur așa, și nu că vreau banii lui, dar este o decizie complet incorectă. Timp de doi ani nu a dat un leu, trebuie să plătească din urmă, de când am intentat divorțul. Indiferent de faptul că pot întreține fetele, e vorba de principiu. Timp de doi ani nu a contribuit cu nimic, iar grădinița fetelor, de exemplu costă 600 de euro pentru fiecare. Și de fapt nu ar conta nici asta, dacă ar fi domn si nu ar mai face declaratii urâte la adresa mea”, a spus Andreea Bălan pentru impact.ro.

În prezent, Andreea Bălan așteaptă motivarea scrisă din partea instanței, în ceea ce privește pronunțarea, pentru a se decide dacă o va ataca, prin apel, în totalitate.

Andreea Bălan, nemulțumiri în urma divorțului de George Burcea

Pe lângă pensia alimentară, Andreea Bălan este nemulțumită și de decizia judecătorului legată de vacanța fetelor.

„Judecătorul a decis ca în vacanţa de vară, fetele să aibă voie să stea cu tatăl lor timp de o lună, lucru cu care Andreea nu este de acord. Artista şi mama ei sunt de acord cu o perioadă de maximum două săptămâni, în vacanţa de vară şi consideră că nu e normal ca fetele să stea atâta timp departe de mama lor! Mai mult, cântăreaţa constestă custodia comună, stabilită de judecător şi îşi doreşte custodie exclusivă! Iar motivele sunt întemeiate! Să ne amintim că George Burcea a instigat la violenţă împotriva femeilor şi a avut şi acele probleme cu consumul de droguri, în trecut. Procesul se va muta de la judecătoria Buftea la Tribunalul Bucureşti! Practic, se reia de la zero totul”, a mai declarat sursa respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *