Prima pagină » Cancan » Andreea Bălan mai dă o șansă iubirii! Vedeta face dezvăluiri despre viața sentimentală

Andreea Bălan mai dă o șansă iubirii! Vedeta face dezvăluiri despre viața sentimentală

19 ian. 2022, 11:38,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita artistă Andreea Bălan a recunoscut recent că mai dă o șansă iubirii și nu are de gând să se lase descurajată de eșecurile amoroase din trecut. Dacă în ceea ce privește viața profesională, toate îi merg din plin, nu același lucru se poate spune despre viața sentimentală. Andreea Bălan este din nou singură de câteva luni, după ce în toamna anului trecut ea s-a despărțit de Tiberiu Argint cu care a format un cuplu timp de un an și jumătate.

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală autohtonă. Are o carieră longevivă pe piața muzicală din România și se poate lăuda că, de-a lungul timpului, totul a fost numai lapte și miere din punct de vedere al carierei. Recent, artista a făcut noi dezvăluiri despre viața ei sentimentală și a dat de înțeles că nu se lasă descurajată de eșecurile amoroase suferite până acum.

Andreea Bălan mai dă o șansă iubirii

Andreea Bălan a avut mai multe relații care nu au dus nicăieri, dar și un mariaj eșuat. Relația ei cu actorul George Burcea a început foarte frumos, cei doi au ajuns și la altar și chiar au împreună două fetițe absolut superbe, Ella și Clara. Însă mariajul nu a fost unul de lungă durată și s-a terminat cu un divorț destul de urât.

Între timp, blondina părea mai fericită ca niciodată în brațele omului de afaceri Tiberiu Argint. Și chiar dacă toate semnele indicau că cei doi ar ajunge și în fața ofițerului de stare civilă, iată că nu a fost deloc așa. S-au despărțit la începutul toamnei trecute, însă în ciuda eșecurilor pe plan sentimental, Andreea Bălan nu se lasă descurajată și este gata să o ia de la capăt.

Deși a trecut prin foarte multe de-a lungul timpului, blondina nu a încetat să spere că își va găsi bărbatul potrivit. Acesta ar fi cel alături de care să-și clădească familia la care a visat încă de pe vremea când era doar o puștoaică. Andreea Bălan le-a dat un sfat tuturor în ceea ce privește viața sentimentală. Blondina spune că mai întâi trebuie să te accepți pe tine și să fii împăcat cu tine, iar apoi persoana care își este sortită va veni negreșit.

„Dragostea, în primul rând, trebuie să o ai în tine, trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită, pentru că apoi Universul îți trimite persoana potrivită dacă tu ești bine cu tine, nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină”, a precizat Andreea Bălan.

Andreea Bălan vrea să-și cumpere o locuință în Dubai

Andreea Bălan muncește foarte mult și își dorește un loc în care să se poată relaxa în vacanțele sale. Mai mult, Ella și Clara se simt foarte bine în Dubai și s-au atașat de acest loc. Astfel, vedeta a pus ochii pe un apartament și ar urma să achite locuința în rate, pe parcursul a 24 de luni.

„Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici, în Dubai, în vacanță și de ce nu să avem și noi aici o locație, un apartament în Dubai? Ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an și să stăm aici. Investiția ar fi ceva, se poate plăti în rate, doi ani de zile. Așa că mă voi gândi serios”, a spus Andreea Bălan.

Iar atunci când nu va locui în apartament, artista se gândește să-l închirieze și astfel să își acopere o parte din investiție. În altă ordine de idei, Andreea Bălan mai dă o șansă iubirii și este convinsă că până la urmă va răsări Soarele și pe strada ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *