Prima pagină » Cancan » Andreea Bălan, la Pro TV? Ce anunț a făcut tatăl artistei

Andreea Bălan, la Pro TV? Ce anunț a făcut tatăl artistei

12 sept. 2024, 14:33,
Cezar Bulgaru în Cancan

Nici bine nu a plecat de la Antena 1, iar zvonurile că Andreea Bălan a semnat cu Pro TV au început să apară. Comunitatea artistică și publicul larg au fost profund surprinși de decizia recentă a producătorilor emisiunii „Te cunosc de undeva” de a nu mai colabora cu Andreea Bălan, membru al juriului timp de 13 ani.

La scurt timp după această veste neașteptată, fanii au fost din nou marcați de un anunț făcut de Săndel Bălan.

Ce a spus Andreea Bălan despre plecarea de la Antena 1

Andreea Bălan a preferat să nu explice în detaliu de ce a plecat de la Antena 1, ci a ales să le transmită un mesaj fanilor pe social media.

„Dragii mei, anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră și îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viața mea la Sala Palatului pe 16 octombrie – Povestea Sufletului meu și sunt foarte fericită să muncesc pe deplin pentru acest proiect. Totodată, îmi doresc să petrec si să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show TV.

Din aceste motive, eu am decis să nu mai fac parte din juriul Tcdu. Sunt foarte împlinită și fericită din toate punctele de vedere și îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoțională. Le doresc succes în noul sezon (…)”, a scris în postarea făcută de Andreea Bălan, pe Instagram.

Continuă schimbările la „Te cunosc de undeva”

Trecând de la una la alta, trebuie menționat că nu doar Andreea Bălan e în vizorul șefilor emisiunii transformărilor. Se pare că sezonul următor al emisiunii „Te cunosc de undeva”, care-și va începe filmările pe la finalul lunii noiembrie – începutul lui decembrie, va suferi restructurări serioase!

Și până în acest moment doar juriul e în vizor. Un cap a căzut, în persoana Andreei Bălan! Iar zilele următoare, după ce se va lua decizia, va apărea și numele următorului jurat pus pe liber. Astfel, se pare că nemulțumirile sunt în floare la Antene.

„Te cunosc de undeva” este versiunea românească a reality show-ului Your Face Sounds Familiar în care vedetele imită cântăreți celebri. Primul sezon a debutat pe data de 17 martie 2012, fiind difuzat pe postul de televiziune Antena 1 din România. Emisiunea este prezentată în prezent de către Pepe și Alina Pușcaș și în toamnă va debuta sezonul cu numărul 21.

Andreea Bălan, la Pro TV?  Ce spune tatăl acesteia

Săndel Bălan a dezvăluit că Andreea va colabora cu Pro TV-ul la un nou proiect. Alături de Andreea Antonescu, va interpreta piesa „Lasă-mă papa la mare!” pentru coloana sonoră a unui serial.

„Mi-am dat acordul și am semnat un contract cu Pro TV, care a solicitat ca piesa ‘Lasă-mă papa la mare!’ să apară pe coloana sonoră a unui episod dintr-un serial. Mai multe amănunte nu cunosc”, a declarat Săndel Bălan, potrivit Fanatik.ro.

Un lucru este sigur și anume că Andreea Bălan o să ajungă la Pro TV pe coloana sonoră a unui serial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *