Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea: „Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea: „Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”

11 apr. 2021, 22:56,
Bianca Rebegea în Cancan ultimă oră

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea. Cel puțin asta reiese din declarațiile făcute recent în podcast-ul lui Cătălin Măruță. Vedeta spune că acum își dorește liniște și să își crească fetițele în pace.

Relația cu George Burcea a durat patru ani, însă cei doi s-au despărțit. Deși separarea a produs multă vâlvă în spațiul public, lucrurile dintre cei doi s-au calmat, fiecare mergând pe propriul drum. Andreea Bălan a înțeles că se aflau în etape diferite și relația lor nu avea cum să mai continue.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct.

Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate. Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc

Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan are două fetițe cu George Burcea

În vârstă de 36 de ani, cântăreața a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016, când a născut-o pe Ella Maya. Surioara copilei, Clara Maria, a venit pe lume pe 4 martie 2019. În această zi, se pare că Andreea Bălan a cunoscut o nouă șansă la viață. Aflându-se în sala de operații, vedeta a făcut stop cardio-respirator. Datorită profesionalismului medicilor, Andreea Bălan a foast salvată.

În cele mai dificile perioade, vedetei i-a fost alături fostul soț, George Burcea; ei s-au despărțit la începutul anului trecut. Actorul și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub, fostă prezentatoare la Pro TV, iar Andreea Bălan a început relația cu Tiberiu Argint în vara anului trecut.

Andreea Bălan, relație cu Tiberiu Argint

Deși a suferit mult în trecut, vedeta pare că și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint. Cei doi au o relație minunată, însă Andreea Bălan lasă lucrurile să se întâmple de la sine și nu se mai grăbește de această dată.

„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile.

Am zis că mă văd căsătorită. Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, a declarat Andreea Bălan în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *