Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bălan, înşelată în dragoste: „Vreau să fiu devotată acum fetiţelor mele”

Andreea Bălan, înşelată în dragoste: „Vreau să fiu devotată acum fetiţelor mele”

09 iun. 2024, 14:10,
în Cancan ultimă oră

Andreea Bălan, care a fost înșelată în dragoste, se iubeşte acum cu un jucător de tenis, mai tânăr cu 10 ani. În sfârșit, soarele a răsărit pe strada artistei, după un trecut plin de trădări.

Andreea Bălan a fost înșelată de multe ori, atunci când a venit vorba despre relații și iubire. A pierdut numărul celor care au trădat-o în dragoste și spune că nu mai accepta niciun compromis.

Viața sentimentală a cântăreței a fost un subiect intens dezbătut de cei care o urmăresc. De-a lungul timpului au existat păreri pro și contra. Însă, de cele mai multe ori, comentariile negative erau destul de dure. Astfel, într-un moment de sinceritate cântăreața și-a deschis sufletul și a explicat de ce nu a rămas alături de foștii ei parteneri.

Andreea Bălan, înşelată în dragoste

„Eu sunt o femeie care a reușit în viață, după 20 și ceva de ani de carieră, fără pauză. Cresc singură doi copii și n-am stat să clarificăm și acest aspect. N-am stat în relațiile mele, cu bărbații care au trecut prin viața mea, pentru că nu am acceptat un compromis.

Nu am acceptat să trec peste un înșelat, n-am acceptat să trec peste un bărbat care are vicii, n-am accpectat distanța într-o relație și n-am acceptat narcisismul într-o relație. Dacă o relație de iubire nu merge, prefer să renunț și să nu fac niciun compromis pentru că vreau să fiu devotată fetițelor mele și să fiu un adevărat exemplu de putere și un exemplu că nu faci compromisuri în iubire.

Trebuie să te iubești pe tine, să te respecți pe tine, să te apreciezi pe tine și să consideri că meriți ceea ce e mai bun. Majoritatea oamenilor care mă văd la televizor, nu mă cunosc personal și habar nu am cum sunt eu într-o relație de iubire. Sunt o femeie foarte caldă, foarte drăgăstoasă, foarte iubitoare, așa că am multe de oferit”, a spus Andreea Bălan în cadrul unui interviu.

Andreea Bălan se iubeşte cu un jucător de tenis, mai tânăr cu 10 ani. Soarele a răsărit pe strada Andreei Bălan, 39 de ani. După dezamăgirile în dragoste pe care le-a trăit până acum, cântăreaţa şi-a găsit un nou iubit, pe Victor Cornea.

Andreea Bălan și fiicele ei, luate total prin surprindere de gestul lui Victor Cornea

Recent, cei doi au fost surprinși într-o escapadă romantică alături de fiicele Andreei Bălan, moment în care Victor Cornea a făcut o oprire misterioasă la un magazin. Speculațiile au izbucnit atunci când fetițele au sugerat că acesta ar putea face o cerere în căsătorie.

„Dacă Victor se duce și aduce un inel frumos, cu diamante și te cere în căsătorie și zice «Mami, vrei să fii soția mea?»”, a spus fata cea mare a Andreei Bălan.

Și, cu toate că surpriza nu a fost tocmai ce se așteptau, Victor Cornea a venit cu un gest plin de tandrețe, aducând un buchet impresionant de bujori pentru Andreea Bălan și oferind fiecărei fetițe câte o floare.

Între timp, toată lumea se întreabă când vor îmbrățișa cei doi dragostea eternă în fața altarului. Andreea Bălan a oferit o declarație surprinzătoare, dezvăluind că momentul potrivit nu a sosit încă. Cu toate acestea, a subliniat că trăiește una dintre cele mai frumoase și curate iubiri din viața sa, alături de Victor Cornea.

Deci, deși rămâne un mister dacă vor face sau nu pasul către căsătorie, Andreea Bălan și Victor Cornea continuă să trăiască povestea lor de dragoste în lumina reflectoarelor, ținându-și, în același timp, și fanii aproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *