Prima pagină » Cancan » Andreea Bălan, în pericol de moarte?! Vedeta se află internată în stare critică

Andreea Bălan, în pericol de moarte?! Vedeta se află internată în stare critică

04 nov. 2020, 10:17,
BZI.ro, în Cancan

Este Andreea Bălan în pericol de moarte? Vedeta se afla internată în stare critică de mai bine de 10 ore. Seara trecută a ajuns de urgență la spital, iar medicii nu stiu dacă este nevoie de o intervenție chirurgicală sau nu.

Andreea Balan a ajuns de urgență la spital cu dureri groaznice de stomac.

Andreea Bălan, în pericol de moarte?! Ce spun medicii

Medicii au făcut tot posibilul că starea de sănătate a cântăreței să rămână în continuare bună, aceștia i-au administrat perfuzii cu calmante. Cu toate acestea, cântăreața se află în continuare în spital unde i s-au făcut mai multe analize. Totodată, doctorii nu sunt siguri daca este nevoie de o intervenție chirurgicală.

Se află Andreea Bălan în pericol de moarte?

Andreea Balan se află în continuare în spital, iar mama ei îi este alături.

“Mama ei este la spital cu ea. Andreea este foarte speriată, se teme foarte tare de o posibilă operație pentru că ar trebui să o anestezieze. Știti că la ultima anestezie, când a născut-o pe mezină, a intrat în stop cardiac. Este normal să îi fie teamă, să fi rămas cu sechele. Are o teamă în suflet numai când pune piciorul în spital. Încearcă să fie puternică. Toată lumea a sprijinit-o și s-a interesat de starea ei, inclusive fostul ei soț, George Burcea. De actualul iubit, Tiberiu Argint, nici nu mai zic, e lângă ea cu tot sufletul. Rămâne de văzut care este diagnosticul final al medicilor, dacă a fost o simplă ocluzie intestinală, ori dacă problema este mai serioasă. Operația rămâne varianta cea mai severă, zic medicii. Ei nici măcar nu o iau în calcul, pentru că, este adevărat, riscul de stop cardiac pe masa de operație este foarte mare la ea”, au declarat surse din anturajul Andreei Bălan, scrie wowbiz.ro.

Andreea Bălan l-a umilit pe George Burcea

Andreea Bălan l-a umilit pe George Burcea după interviurile repetate pe care acesta le-a dat în cadrul emisiunii „Ferma”, de la PRO TV. Deşi acesta a atacat-o public mereu pe celebra cântăreaţă, aceasta nu i-a răspuns niciodată până acum.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit după ce relaţia lor a devenit tot mai tensionată.

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţîi şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o.

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt.

În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a declarat George Burcea pentru OK Magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *