Prima pagină » Cancan » Andreea Bălan, în lenjerie intimă pe Instagram: „Avem grijă de suflet, dar trebuie să avem grijă şi de corp”

Andreea Bălan, în lenjerie intimă pe Instagram: „Avem grijă de suflet, dar trebuie să avem grijă şi de corp”

04 nov. 2021, 09:17,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Bălan le-a făcut o surpriză fanilor de pe Instagram. Vedeta a postat o fotografie cu ea, în lenjerie intimă. Complimentele urmăritorilor nu au întârziat să apară.

Andreea Bălan este o artistă extrem de îndrăgită de publicul din România. Aceasta nu ezită să le spună fanilor tot ce se întâmplă în viața ei, vorbindu-le inclusiv despre eșecurile din dragoste. În ultimul timp, vedeta a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat în ipostaze tot mai provocatoare. Ea a avut mereu un trup superb și nu a avut niciodată probleme cu greutatea.

Andreea Bălan, ipostază incendiară pe Instagram: „Mă iubesc aşa cum sunt”

După divorțul de George Burcea, Andreea a slăbit destul de mult, iar acum are un trup de zeiță. Recent, s-a fotografiat în lenjerie intimă și a vorbit despre iubirea de sine.

”O parte din a te iubi pe tine reprezintă şi momentele în care ai grijă de corpul tău, prin mişcare, sala, dans, masaje, tratamente, spa etc. Avem grijă de suflet, dar trebuie să avem grijă şi de corp şi să ne iubim corpul aşa cum este. Cu cât ne simţim mai bine în pielea noastră, cu atât vom arăta mai bine, vom străluci, iar corpul va răspunde şi se va modela conform antrenamentelor de la sala şi în funcţie de tratamentele de înfrumuseţare. Îmi place mult să fac masaj şi să dansez, iar corpul meu este aşa cum îmi doresc şi mă iubesc aşa cum sunt. Echilibram mintea şi corpul în tandem”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Reacția fanilor a fost imediată: ”Minunată! Ce abdomen frumos și lucrat! / Foarte bine că ai grijă de tine. Trebuie să avem grijă de corpul nostru și de sănătatea noastră… nu doar să ne resemnăm că așa am fost lăsați pe acest pământ / Foarte frumoasă solista! Ai un corp de invidiat, Andreea! Se vede destul de mult tot efortul pe care îl depui în orice clipă, moment, secundă! / Ești superbă!”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

George Burcea, dezvăluiri despre divorț: „A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul.”

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în luna august a anului 2019 și s-au despărțit la începutul lui 2020. Despre căsnicia lor, actorul a vorbit la emisiunea online „În Oglindă”. George Burcea a povestit cum au stat lucrurile între ei de ce s-a ajuns la divorț. El a dezvăluit că nu și-a dorit să divorțeze, însă când lucrurile nu au mai funcționat, nu a avut de ales.

„A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost. Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele”, a spus George Burcea.

Acum, actorul este împreună cu Viviana Sposub, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. În plus, cei doi au planuri de nuntă.

Andreea Bălan și George Burcea au rămas în relații bine

În momentul în care au divorțat, între Andreea și George lucrurile nu erau tocmai roz. Fiindcă nu se puteau opri din atacuri și certuri, relația dintre ei era una dificilă. Însă, de dragul celor două fiice, aceștia au hotărât să îngroape securea războiului. Acum, Andreea Bălan și George Burcea colaborează excelent, amândoi fiind mulțumiți că pot petrece timpul cu cele mici.

„Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase, și este important că atât ea, cât și eu, să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să le iau în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a precizat George Burcea.

Recent, Andreea Bălan s-a despărțit de Tiberiu Argint, bărbatul alături de care își refăcuse viața după divorț. Până în acest moment, ea nu a vorbit despre motivele care au dus la despărțire.

 

Andreea Balan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *