Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Dezvăluiri despre George Burcea, tatăl fiicelor ei
Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Dezvăluiri despre George Burcea, tatăl fiicelor ei

Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Dezvăluiri despre George Burcea, tatăl fiicelor ei

26 ian. 2023, 09:45,
BZI.ro, în Radio

Andreea Bălan nu s-a mai putut abține și a vărsat lacrimi la America Express, fiind impresionată de povestea de viață a unei localnice. Emoțiile puternice ale artistei au făcut-o să se destăinuie celorlalți despre problemele ei cu George Burcea, tatăl fiicelor ei. Andreea Bălan s-a despărțit de soțul ei în urmă cu mai bine de doi ani, însă vor fi legați toată viața de cele două fetițe pe care le au împreună.

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat la nici jumătate de an de la căsătorie. Totul se întâmpla în urmă cu aproape trei ani, însă procesul de divorț s-a încheiat abia în februarie 2022. În ciuda acuzațiilor pe care și le-au adresat în spațiul public, relația celor doi părinți s-a îmbunătățit considerabil în ultima vreme. Și aceasta deoarece cei doi sunt conștienți că este nevoie de efortul amândurora pentru ca Ella și Clara să crească într-un mediu armonios.

Andreea Bălan, în lacrimi la America Express

Andreea Bălan, concurentă la „America Express”, a făcut recent câteva declarații neașteptate despre tatăl fiicelor ei, într-un moment de vulnerabilitate. În emisiunea difuzată de Antena 1, artista s-a lovit de o situație emoționantă și a început să plângă. Artista a fost impresionată de povestea de viață a unei localnice care și-a pierdut soțul. Astfel, cântăreața a făcut câteva mărturisiri despre relația ei cu George Burcea și implicarea acestuia în viața fiicelor.

Artista și Andreea Antonescu au fost găzduite de o localnică rămasă văduvă și care își creștea singură copiii. Femeia era susținută de prietena ei, o femeie care a divorțat în urmă cu puțin timp. Pentru a trece mai ușor prin această suferință, cele două s-au mutat împreună, iar povestea lor de viață a făcut-o pe Andreea Bălan să izbucnească în lacrimi.

„Am rămas șocate. Soțul ei a murit acum o lună. Are doi copii: unul de un an și unul de 14 ani, care e afară la joacă, iar prietena ei tocmai s-a separat de bărbatul ei și s-au unit ele două ca să treacă peste greutățile astea. Din puținul lor, ne dau nouă să mâncăm. E incredibil. Îmi vine să plâng. Văduvă la 38 de ani, cu doi copii (…) Efectiv, ne-au dat lacrimile, când au început să ne povestească. Ambele trebuie să își crească singure copiii și au o situație extrem de precară. Avea zâmbetul senin, curat, pe buze și tot timpul cu Dumnezeu”, a mărturisit Andreea Bălan.

Divorțurile din trupa ANDRE

Impresionată de situația mamei respective, Andreea Bălan a făcut câteva declarații despre tatăl fiicelor ei. Aceasta este recunoscătoare că George Burcea este prezent în viața Ellei și a Clarei, chiar dacă relația lor s-a încheiat de ceva vreme. Artista este de părere că ea și Andreea Antonescu au învățat o lecție valoroasă, prietena ei fiind despărțită de tatăl Siennei. Astfel, ambele componente ale trupei ANDRE au trecut prin experiența dureroasă a divorțului.

„A zis că Dumnezeu e mare și că ajută pe toată lumea. A fost o lecție pentru noi. Poți să ai tot și să n-ai nimic sau poți să nu ai nimic și să ai tot. Mereu încercăm să ne simțim recunoscătoare, dar acum mai mult ca niciodată, pentru că ne dăm seama că avem tot, avem copiii sănătoși, chiar dacă suntem separate de tații copiilor noștri. Ei trăiesc, sunt în viața copiilor noștri, ceea ce e foarte important. A fost o adevărată lecție pentru noi”, a mai spus Andreea Bălan, la America Express.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *