Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Bălan, în ipostaze tandre alături de un bărbat misterios. Cine este de fapt acesta

Andreea Bălan, în ipostaze tandre alături de un bărbat misterios. Cine este de fapt acesta

25 mai 2023, 10:08,
în Radio

Recent, Andreea Bălan a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de un bărbat misterios și nu oriunde ci tocmai în Dubai. Fanii au reacționat imediat și i-au transmis că formează o pereche superbă împreună. În cele din urmă, misterul s-a risipit, Andreea Bălan dezvăluind că acesta este protagonistul noului ei clip.

Andreea Bălan a apărut în compania unui bărbat misterios, în ipostaze tandre. Fanii au complimentat-o pe rețelele de socializare, i-au spus cât de bine arată lângă acesta.

Andreea Bălan, în ipostaze tandre alături de un bărbat misterios

După ce lunile trecute, paparazzii au surprins-o în compania lui Cătălin Cazacu, iar apoi alături de Jador, acum Andreea Bălan atrage atenția din nou. Cântăreața în vârstă de 38 de ani a postat pe Instagram imagini cu ea și un bărbat misterios.

Cei doi apar în câteva fotografii împreună într-un hotel de lux din Dubai. Mulți s-au întrebat cine e bărbatul alături de care a apărut Andreea Bălan. Acum vine și răspunsul! Îmbrăcat foarte elegant, bărbatul e modelul masculin Victor Șuiu. Românul e stabilit de mulți ani în Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Acesta activează de mulți ani în modelling, are multe campanii și pozează pentru branduri celebre.

Totodată, s-a aflat că el este protagonistul noului clip video lansat de Andreea Bălan. Blondina tocmai a lansat, pe 23 mai, melodia „Acum”.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

În clipul video, Andreea Bălan și românul Victor Șuiu apar foarte apropiați, iar la un moment dat el îi pune și inelul pe deget vedetei.

„Știam că știi că într-o zi, noi o să ne iubim oricum ❤️ Teaser-ul #Acum e pe canalul meu de youtube🔥 Mâine la 17.00 vedeți clipul 😍 Ne vedem live pe insta și pe tik tok înainte🙌🏻”, a anunțat cântăreața pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

La imaginile postate de vedetă în mediul online, fanii au reacționat, iar mesajele au început să curgă:

„Ce bine ți-ar sta lângă un tip așa. Amândoi frumoși; Ce pereche frumoasă ați face ❤️ ești superbă, Andreea❤️; Wow, l-ai găsit acolo și pe al nostru moldovean frumos Victor Șuiu. Arată bine omul, te-ai potrivi cu el mult mai bine decât cu Jador!! Nu se compară”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor pe pagina de Instagram a Andreei Bălan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *