Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bălan, implicată într-un accident rutier. Cum se simte vedeta

Andreea Bălan, implicată într-un accident rutier. Cum se simte vedeta

22 sept. 2022, 18:15,
în Cancan ultimă oră

Andreea Bălan a făcut accident de mașină astăzi, însă cântăreața spune că nu a fost vina ei, ci a celuilalt șofer, care ar fi trecut pe roșu. Din fericire, Andreea Bălan nu este grav rănită și doar mașinile sunt zgâriate, dar „se mai întâmplă”, așa cum a declarat jurata Te cunosc de undeva!,

Andreea Bălan a fost implicată, joi, 22 septembrie, într-un accident rutier ușor. Accidentul de mașină a avut loc în jurul orei 13:00, dar viețile celor doi șoferi implicați în accident nu au fost puse în pericol.

Andreea Bălan a făcut accident de mașină astăzi

Accidentul rutier s-a petrecut în jurul orei 13, atunci când un tânăr de 22 de ani din Ucraina, ajuns la intersecția străzii Sibiu cu Bd. Timișoara, nu a respectat culoarea roșe a semaforului si a intrat in coliziune cu autoturismul condus de Andreea Bălan.

În urma accidentului doar mașinile au fost avariate. Șoferii au ajuns la Biroul Accidente Usoare, pentru soluționarea accidentului, unde au fost testați cu aparatul alcooltest.

„Da, sunt foarte bine. Mașinile sunt zgâriate atât. Mergeam la repetiții și pur și simplu el nu a văzut semaforul.

A trecut pe roșu băiatul. Nu e nicio problemă, se mai întâmplă”, a declarat Andreea Bălan pentru FANATIK.

„La data de 22.09.2022, în jurul orei 13:08, un barbat, cetățean ucrainean, a condus autoturismul marca Audi A6, negru, pe str Sibiu, sector 6. Când a ajuns la intersecția cu Bd. Timișoara, nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric si a intrat in coliziune cu auto marca Range Rover, condus de numita BĂLAN GEORGIANA ANDREEA, în vârstă de 38 de ani.

În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismelor. Conducătorii auto au fost însoțiți la sediul Biroului Accidente Usoare, pentru soluționarea accidentului, unde vor fi testați cu aparatul alcooltest”, au declarat poliţiştii.

Și Lidia Buble a avut accident de mașină!

Și dacă Andreea Bălan a fost lovită azi în trafic, Lidia Buble a avut un accident de mașină ieri.

Potrivit informaţiilor obţinute de sursele România TV, joi, Lidia Buble a avut termen la Tribunalul Bucureşti în dosarul în care e acuzată că a dat mită la poliţişti şi a făcut acord de recunoaştere a vinovăţiei.

„La data de 21.09.2022, ora 21.41, la Biroul Accidente Ușoare s-a prezentat numitul Un barbat, declarand ca la aceeași data, in calitate de conducător al auto, a fost implicat intr-un accident de circulație, in mun. București, str Virgil Madgearu, sector 1.Ulterior, la data de 22.09.2022, ora 10.41, la sediul Biroului Accidente Usoare, s-a prezentat si celalalt conducător auto implicat, Buble Lidia, care, la data de 21.09.2022, ora 12.15, a condus un autoturism, iar la intersecția str. V. Madgearu- bd. N. Caramfil, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de deplasare catre dreapta, intrând in coliziune cu un auto, condus de catre un barbat.

Testare etilotest negativa ambii conducători auto. Accidentul a fost soluționat prin intocmirea unui proces-verbal de sanctionare, numitei Buble Lidia, conform art. 54/1 si 10/1 din Oug 195/2002R precum si art. 3 din Lg 132/2017″, se arată într-un comunicat emis de poliţia Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`