Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bălan îi dă replica lui George Burcea, în războiul pentru fetițe: „Acesta este adevărul care trebuie știut!”

Andreea Bălan îi dă replica lui George Burcea, în războiul pentru fetițe: „Acesta este adevărul care trebuie știut!”

30 mai 2023, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Andreea Bălan a făcut primele declarații după ce George Burcea, fostul soț și tatăl fetițelor Clara și Ella, a apelat la ajutorul avocaților lui pentru că spune că nu reușea să ia legătura cu fetele prin telefon.

George Burcea a petrecut câteva luni în SUA, odată cu lansarea oficială a filmului „Wednesday”, ce a avut loc în Los Angeles.

Actorul a încercat să țină permanent legătura cu fetele

Conform cancan.ro, actorul a încercat să țină permanent legătura cu fetele, dar Andreea Bălan nu i-ar fi răspuns la telefon. Așadar, a apelat la avocați pentru a-și câștiga dreptul de a vorbi cu micuțele, intentând o ordonanță președințială.

„Întrucât în timp ce George Burcea se afla în America și-și suna aproape zilnic fetele, iar mama minorelor nu îi raspundea decât după două săptămâni, acesta a dat o în judecată, prin ordonanță președințială. Potrivit procedurilor, instanța s-a pronunța în nici 30 de zile.
Burcea a câștigat procesul. Automat, și dreptul de a vorbi la telefon cu fetițele de trei ori pe săptămână…. Andreea Bălan a fost astfel obligată de instanță să îi răspundă la telefon tatălui minorelor”, a declarat o sursă judecătorească pentru cancan.ro

Adreea Bălan: „Tatăl copiilor mei se laudă în presă”

Adreea Bălan a reacționat după ce informația a fost făcută publică și a declarat că George Burcea se laudă că a obținut dreptul de a vorbi cu fetele la telefon, dar nu dorește să respecte programul de vizită al minorelor și este în urmă cu plata pensiei alimentare.

„Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de 3 ori pe săptămâna atunci când e plecat din țară, dar uită să spună și că, de când s-a întors (după 4 luni în care nu le-a văzut), că le-a luat 2 ore într-o zi și alte 3 în altă zi, nedorind să respecte programul de vizită cu cele 2 weekenduri în care poate să le ia. Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America. Sunt empatică, bună și iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă și nu pot să tolerez falsă impresie pe care o lasă (declară), că îi pasă de creșterea fetițelor în condițiile în care faptele sale sunt total diferite. Așadar îmi cresc singură fetițele din toate punctele de vedete, emoțional și financiar și acesta este adevărul care trebuie știut”, a declarat Andreea Bălan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *