Prima pagină » Cultural » Andreea Bălan face furori pe Facebook. Cum s-a afișat frumoasa artistă alături de fetițele sale

Andreea Bălan face furori pe Facebook. Cum s-a afișat frumoasa artistă alături de fetițele sale

23 iun. 2022, 10:21,
în Cultural

Îndrăgita cântăreață Andreea Bălan face furori pe Facebook și se bucură de aprecierea publicului autohton. Artista are o carieră impresionantă în muzică, iar în viața privată se dedică în totalitate celor două fetițe, Ella și Clara. Cu toate că a trecut prin momente extrem de grele și a suferit după divorțul de George Burcea, Andreea Bălan radiază de fericire și se bucură din plin de ipostaza de mamă. Iată cum s-a afișat frumoasa artistă alături de fetițele sale.

Andreea Bălan face furori pe Facebook alături de fetițele sale

Celebra artistă Andreea Bălan atrage privirile tuturor pe rețelele de socializare cu fotografii inedite alături de cele două fetițe ale sale. Frumoasa cântăreață își asumă rolul de mamă singură și se bucură din plin de viață. Vedeta a avut parte de multe provocări pe plan personal și a fost de nenumărate ori protagonista unor controverse după ce a divorțat de George Burcea.

Dincolo de momentele dificile din viața privată, Andreea Bălan radiază de fericire alături de fiicele sale superbe, Ella și Clara. Vedeta nu ezită să își surprindă fanii de pe Facebook cu fotografii inedite. Aceasta arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv.

Andreea Bălan se dedică în totalitate celor doi copii și își asumă rolul de mamă singură.

,,Orice părinte ştie că nu e simplu, dar este extraordinar de frumos. Cu cât fetele cresc, mi se pare mai uşor, deoarece sunt foarte cuminţi şi ascultătoare. A fost greu până anul acesta, deoarece Clara încă se trezea noaptea de două ori să bea lăptic, iar eu am avut timp de trei ani nopţile fragmentate, în timp ce ziua aveam filmări sau concerte.

Acum, Clara vorbeşte şi deja e uşor, spune ce simte sau dacă o doare ceva. Totodată, fiind două fetiţe, se joacă împreună şi uneori pot să le iau cu mine atunci când am filmări scurte sau evenimente unde pot socializa şi ele.”, a mărturisit vedeta.

O altă vedetă care se bucură din plin de viață și are succes în carieră este Denisa Tănase. Aceasta deține împreună cu soțul ei mai multe afaceri și duce o viață de lux. Artista a renunțat la cariera în muzică pentru afacerile sale și face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare alături de partenerul ei de viață.

Și frumoasa cântăreață Irina Rimes atrage privirile tuturor în lumea mondenă și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia.

Ce spune frumoasa artistă despre rolul de mamă singură

Andreea Bălan a trecut printr-un divorț scandalos de George Burcea, tatăl fetițelor ei. Artista își asumă rolul de mamă singură și reușește de minune să îmbine cariera cu viața de familie. Cântăreața a recunoscut că mama acesteia o ajută mereu și îi este alături în creșterea celor doi copii, micuțele Ella și Clara.

„Mama este stâlpul casei şi ea are grijă de noi trei. Locuieşte cu noi de doi ani şi fără ea, da, viaţa mea ar fi foarte grea. Totodată, ea a fost prezentă din prima zi de viață a Ellei şi locuia lângă noi, iar bonă avem de când avea Ella 3 luni.”, a declarat aceasta.

Mai mult, cele două fetițe sunt încântate de profesia mamei lor și sunt înscrise la cursuri de dans și patinaj.

„Ele ştiu că mami cântă, dansează şi patinează, şi au înţeles că oamenii mă cunosc deoarece apar la TV. Îmi ştiu aproape toate piesele, vers cu vers, și cântăm, dansăm împreună mereu, mergem la patinoar şi, pe lângă toate acestea, mai iau lecţii de streetdance şi de engleză.”, a precizat vedeta tv.

În prezent, Andreea Bălan se bucură din plin de viață alături de fetițele ei superbe și are succes în carieră. Artista se declară o femeie împlinită la vârsta sa și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *