Prima pagină » Cancan » Andreea Bălan, dezvăluiri după despărțirea de iubit. „De jos nu ai unde să te duci decât în sus”

Andreea Bălan, dezvăluiri după despărțirea de iubit. „De jos nu ai unde să te duci decât în sus”

27 oct. 2021, 15:39,
BZI.ro, în Cancan

În urmă cu o lună, vestea că Andreea Bălan s-a despărțit de iubit lua prin surprindere showbizul autohton, iar fanii se așteptau la o împăcare. Cu toate acestea, timpul a trecut și nici ea, dar nici Tiberiu Argint nu au dat semne de apropiere. Mai mult, luna aceasta Andreea Bălan a fost într-o vacanță cu fiicele ei, în Egipt, unde s-a distrat de minune.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, ambii în vârstă de 37 de ani nu mai formează un cuplu de o lună de zile. Aceștia au fost împreună din mai 2020 până în septembrie 2021. Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, Andreea și Tiberiu se certau frecvent în ultima perioadă, și astfel au luat în cele din urmă decizia de a se despărți. În plus, surse apropiate celor doi au povestit că fostul iubit al Andreei Bălan nu era nici dispus să-și oficializeze relația cu blondina, ba chiar nici nu era foarte apropiat de fiicele acesteia.

Andreea Bălan nu mai are iubit

În momentul de față, frumoasa blondină Andreea Bălan a redevenit liberă, timpul ei fiind acum alocat exclusiv celor două fetițe. Andreea are două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani), din fosta relație cu actorul George Burcea. Andreea și George au format un cuplu timp de 4 ani și jumătate, fiind căsătoriți mai puțin de jumătate de an. Divorțul dintre cei doi s-ar fi încheiat recent, iar în prezent, actorul formează un cuplu cu Viviana Sposub. De curând, rămasă fără iubit, Andreea Bălan a dezvăluit pe contul de Instagram cum a depășit perioadele dificile din viața personală.

„Pentru mine, aceste experiențe au fost lecții de viață care m-au transformat și m-au format omul de azi. Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus. Chiar dacă uneori oboseam, îmi luam răgaz, mă odihneam sufletește și apoi o luam de la capăt cu mai multă ambiție. Am ales să renasc de fiecare dată mai puternică, mai înțeleaptă și mai încrezătoare în forțele proprii. Cu toții trecem prin diferite experiențe și e foarte important cum le lăsăm să ne definească. Alege să le privești nu ca pe eșecuri, ci ca pe lecții ca să fii un om mai bun, mai încrezător și mai iubitor cu tine și cu cei din jur”, a scris Andreea Bălan.

Ședință foto incendiară după despărțire

Totodată, fiind lipsită de inhibiții, Andreea Bălan a postat pe contul de socializare mai multe fotografii din ultima ei ședință foto. Imaginile, alb-negru, o prezintă pe plajă, la malul mării, într-un costum de baie alb. După cum se poate vedea, artista are un trup de invidiat, în pofida faptului că a născut de două ori.

„O femeie pasionată merită haosul”, a scris vedeta în descrierea fotografiilor.

Andreea Bălan iubit

Fanii i-au făcut nenumărate complimente Andreei Bălan

Evident, frumoasa blondină a primit foarte multe complimente din partea fanilor, care au certitudinea că Andreea Bălan nu va rămâne mult timp fără iubit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *