Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bălan, dezvăluiri despre America Express. Mesaj pentru fani, după revenirea în țară

Andreea Bălan, dezvăluiri despre America Express. Mesaj pentru fani, după revenirea în țară

23 iul. 2022, 15:02,
în Cancan ultimă oră

Andreea Bălan a făcut oficial primele declarații despre America Express: Drumul Aurului. Imediat ce a ajuns în țară, după ce și-a revăzut fetițele, mama și colegii, artista a redevenit activă pe rețelele de socializare. Ba chiar mai mult decât atât, a și plecat după doar câteva zile prin țară, susținând deja primele concerte alături de Andreea Antonescu, după terminarea competiției.

Cele două au fost așteptate la aeroport de persoanele dragi, iar Andreea Bălan a primit chiar și acasă felicitări și buchete de flori din partea lui Petrișor Ruge. Artista s-a bucurat nespus să își revadă fetițele și i-a mulțumit mamei sale pentru eforturile depuse în tot acest timp.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre America Express

În cele două luni de aventură la cote maxime, unde a fost supusă la fel și fel de teste, Andreea Bălan a ajuns ieri acasă, fiind așteptată cu mare dor de către cele două fiice ale ei, cât și de mama sa, care a avut grijă de micuțe în tot acest timp.

A fost mereu o luptătoare. Și-a construit o carieră de succes prin forțele proprii, iar apoi nu a lăsat dezamăgirile din viața personală să o dărâme. Acceptă ușor provocările, dorindu-și să demonstreze tot ceea ce poate. Așa a ajuns să participe și la America Express: Drumul aurului. Se pare, conform mesajului transmis acum de artistă, că această experiență chiar i-a schimbat viața.

„Din America Latina m-am intors cu un rucsac plin de amintiri superbe! Sunt mai bogata sufleteste, mai umila si mai ales am sufletul plin de recunostinta pentru tot ceea ce am, pentru familia mea, pentru toti oamenii pe care ii iubesc si care ma iubesc. Aceasta experienta m-a schimbat pentru totdeauna!”, a scris Andreea Bălan, pe conturile ei de pe rețelele de socializare.

Mesaj pentru fani, după revenirea în țară

La scurt timp după ce a ajuns cu bine acasă, Andreea Bălan le-a transmis un mesaj frumos fanilor ei, apoi i-a anunțat deja unde vor fi primele concerte. Muncitoare, așa cum ne-a obișnuit, artista nu a ezitat și și-a onorat contractele semnate înainte să plece peste Ocean.

„Hei, dragilor. Filmările la America Express s-au terminat. Sunt acasă cu Ella și Clara în brațe și sunt tare fericită. Abia aștept să vedeți super aventurile din America Latină pe Antena 1”, a anunțat Andreea Bălan, tot pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *