Prima pagină » Cancan » Andreea Bălan, despre prima întâlnire cu Victor Cornea. „Eram în perioada mea adolescentină”

Andreea Bălan, despre prima întâlnire cu Victor Cornea. „Eram în perioada mea adolescentină”

09 oct. 2024, 11:30,
Radu Vasiluță în Cancan

Andreea Bălan a dat recent detalii despre prima întâlnire cu Victor Cornea, iubitul ei, cu care formează un cuplu de mai bine de un an. Deși între cei doi este o diferență de vârstă considerabilă, blondina nu consideră acest lucru un impediment. Andreea Bălan a recunoscut că o simplă conversație pe Instagram s-a transformat rapid într-o poveste de dragoste intensă.

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea a evoluat rapid, iar în prezent, cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Artista a dezvăluit cum a început povestea romantică dintre ei, cum şi-au dat seama că sunt suflete pereche, dar a dat și detalii despre prima lor întâlnire, care a durat jumătate de zi, potrivit Unica.

Andreea Bălan, despre prima întâlnire cu Victor Cornea

Potrivit celor spuse de Andreea Bălan, relaţia cu Victor Cornea a început cu un simplu mesaj pe Instagram, dar nu unul oarecare. În cadrul unui podcast recent, artista a povestit cum sportivul a abordat-o într-un mod complet diferit față de alți bărbați.

„Mi-a scris pe Instagram la un filmuleț despre spiritualitate, de aceea mi-a atras atenția. Poate îmi mai scriu și alții, dar faptul că el mi-a scris la un filmuleț despre spiritualitate mi-a dat de înțeles că este diferit și că vorbim aceeași limbă”, a dezvăluit artista.

Andreea Bălan nu știa cine este Victor Cornea, însă după ce a intrat pe profilul său și a descoperit că este un sportiv de performanță, lucrurile au început să capete contur.

„Am văzut că este sportiv de performanță și aici m-a cucerit. Pentru că un sportiv de performanță este foarte disciplinat, ambițios, muncitor, astea fiind niște criterii pe care mi le doresc la un bărbat. Și am început să vorbim.

El m-a văzut în perioada mea adolescentină, cu șase luni înainte eu eram prin cluburi. I-a plăcut foarte mult de mine. El era într-o competiție majoră și mă suna zilnic, a contat foarte mult. Prima noastră întâlnire a durat 12 ore. A avut o zi pauză, s-a urcat în avion și a venit să mă vadă. Am plecat îndrăgostită”, a povestit Andreea Bălan în podcastul lui Bursucu.

Astfel, o simplă conversație pe Instagram s-a transformat rapid într-o poveste de dragoste intensă.

Ce impact are diferența de vârstă dintre cei doi

Între Andreea Bălan și Victor Cornea este o diferență de vârstă de nouă ani, însă acest lucru nu pare să fie deloc un impediment în relația lor. Dimpotrivă, cântăreața consideră că această diferență îi apropie și mai mult.

„Nu îmi e frică de diferența de vârstă dintre noi. Pentru că suntem amândoi treziți spiritual și ne iubim dincolo de corpuri. Eu cred că sunt cu el din alte timpuri”, a mărturisit artista.

Deși multe cupluri s-ar teme de impactul pe care o astfel de diferență ar putea să-l aibă asupra viitorului relației, Andreea Bălan a mărturisit că este încrezătoare că dragostea lor este dincolo de astfel de aspecte materiale.

Mai mult, blondina crede că toate experiențele din trecut au fost necesare pentru a ajunge la maturitatea emoțională de care are nevoie în relația cu Victor Cornea. Un alt aspect care face relația lor atât de specială este lipsa totală a certurilor sau a conflictelor. În mod ironic, artista a dezvăluit că se aștepta să apară tensiuni, având în vedere experiențele din relațiile sale anterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`