Prima pagină » Cancan » Andreea Bălan, concediată de Antena 1. Blondina nu mai este în juriu la „Te cunosc de undeva”

Andreea Bălan, concediată de Antena 1. Blondina nu mai este în juriu la „Te cunosc de undeva”

10 sept. 2024, 09:58, 1 ,
în Cancan

Andreea Bălan a fost concediată de Antena 1 și nu va mai face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Și e vorba de încetarea unei colaborări de lungă durată, deoarece blondina a jurizat timp de 13 ani. Însă, chiar și cu o așa vechime, Andreea Bălan i-a supărat prea tare pe producătorii emisiunii și nu mai e cale de întors.

Ulciorul nu merge de multe ori la apă, spune o vorbă din bătrâni! Iar ea se potrivește mănușă materialului din această seară. Andreea Bălan, căci despre ea e vorba, a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”! Motivul? Potrivit unor surse ale Cancan, ar fi vorba tocmai de atitudinea blondinei.

Andreea Bălan, concediată de Antena 1

După 13 ani în rolul de jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva”, Andreei Bălan i-a cam „sunat ceasul”. Sursele Cancan susțin că producătorii, după discuții intense și-n sezoanele anterioare, au decis să se descotorosească de blondină.

Nemulțumirile constante avute despre te miri ce chichițe, gen machiaj, balet și lucruri insignifiante, până la urmă, i-au făcut pe mai marii proiectului să ia decizia! Sursele pulicației amintite spun că Andreea Bălan țipa în continuu la echipa de producție și avea nenumărate reproșuri de făcut, iar acestea erau expuse sub formă de jigniri.

Totuși, iubita lui Victor Cornea avea rădăcini adânci în Antena 1. Atâția ani a jurizat la „Te cunosc de undeva”… Cine ar fi crezut că după mai bine de un deceniu vedeta ar putea fi înlocuită? Ei bine, se pare, însă, că nimeni n-are locul asigurat nicăieri, indiferent cât de cunoscut e!

Continuă schimbările la „Te cunosc de undeva”

Trecând de la una la alta, trebuie menționat că nu doar Andreea Bălan e în vizorul șefilor emisiunii transformărilor. Se pare că sezonul următor al emisiunii „Te cunosc de undeva”, care-și va începe filmările pe la finalul lunii noiembrie – începutul lui decembrie, va suferi restructurări serioase!

Și până în acest moment doar juriul e în vizor. Un cap a căzut, în persoana Andreei Bălan! Iar zilele următoare, după ce se va lua decizia, va apărea și numele următorului jurat pus pe liber. Astfel, se pare că nemulțumirile sunt în floare la Antene.

„Te cunosc de undeva” este versiunea românească a reality show-ului Your Face Sounds Familiar în care vedetele imită cântăreți celebri. Primul sezon a debutat pe data de 17 martie 2012, fiind difuzat pe postul de televiziune Antena 1 din România. Emisiunea este prezentată în prezent de către Pepe și Alina Pușcaș și în toamnă va debuta sezonul cu numărul 21.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *