Prima pagină » Cancan » Andreea Bălan, acuzații fără precedent la George Burcea: „Nu e prima dată când vine beat…”

Andreea Bălan, acuzații fără precedent la George Burcea: „Nu e prima dată când vine beat…”

19 sept. 2022, 11:33,
în Cancan

Andreea Bălan (38 de ani) trece din nou prin momente neplăcute. Artista a postat pe contul său de Instagram un mesaj plin de acuzații la adresa lui George Burcea.

Aceasta spune că actorul a consumat băuturi alcoolice înainte să ia fetiţele în weekend și a început să aibă un comportament neadecvat atunci când a intrat în curtea ei, deși nu avea acest drept.

Andreea Bălan, acuzații fără precedent la George Burcea

”Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă ( deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urate (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine.”, a scris Andreea Bălan pe contul ei personal de socializare cu câteva ore în urmă.

Andreea Bălan vrea să aibă custodia exclusivă

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat anul acesta, la începutul lunii martie, deși cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani. Însă, chiar dacă instanța a acordat custodie comună celor doi foști soți, artista a spus că va lupta în continuare pentru custodia exclusivă și pentru binele fetițelor ei.

Cum se menține în formă celebra cântăreață

Andreea Bălan se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta se mândrește cu formele sale fără cusur și pozează sexy ori de câte ori are ocazia. Artista este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde are un număr impresionant de urmăritori.

Vedeta a avut parte de numeroase critici în mediul online, unii acuzând-o pe aceasta că are prea multe operații estetice. Deși Andreea Bălan a mărturisit că nu are intervenții estetice, specialiștii în domeniu sunt de altă părere.

,,Se observă atât o modificare a volumului sânilor, cât şi a formei acestora. Fapt care sugerează o intervenţie estetică, fie prin implant siliconic, fie prin injectarea de acid hialuronic sau grăsime. În ce priveşte nasul, vârful este vizibil ridicat şi nu mai are aceeaşi lăţime, aripile nazale fiind mai apropiate.”, a precizat un medic estetician.

Andreea Bălan nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și se bucură din plin de viață. Frumoasa artistă are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se declară o mămică împlinită. Andreea Bălan se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public.

De asemenea, îndrăgita cântăreață Oana Radu a trecut prin transformări fizice uluitoare după ce a slăbit spectaculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`