Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Bălan a vrut bani de la un cerșetor columbian. Cum a reacționat când și-a dat seama de gafă

Andreea Bălan a vrut bani de la un cerșetor columbian. Cum a reacționat când și-a dat seama de gafă

21 mart. 2023, 10:10,
în Radio

În ultima ediție a emisiunii America Express, Andreea Bălan a ajuns în situația de a cere bani de la un cerșetor columbian. Blondina și coechipiera ei aveau de strâns o sumă mare de bani astfel că s-au apucat să cânte pe stradă. În cele din urmă, Andreea Bălan s-a rușinat de gestul ei când a aflat că persoana respectivă locuiește pe străzi.

Competiția America Express este pe ultima sută de metri, iar concurenții rămași în show fac tot ce pot pentru a ajunge primii la Irina Fodor. Misiunile sunt din ce înm ce mai dificile și trebuie îndeplinite rapid, pentru a putea să fie cu un pas mai aproape de marele premiu. În ultima ediție a emisiunii, Andreea Bălan și Andreea Antonescu trebuiau să înmulțească suma pe care o aveau, așa că au ajuns, din neatenție, să ceară bani și unui cerșetor columbian. Iată cum s-a derulat întreaga situație.

Andreea Bălan a vrut bani de la un cerșetor columbian

America Express se apropie de final, iar concurenții se zbat să îndeplinească misiunile cât mai repede și să ajungă printre primii la Irina Fodor. În ultima ediție care a avut loc, concurenții au fost nevoiți să înmulțească banii pe care i-au primit. Mai cu seamă, din 50.000 de pesos columbieni trebuiau să facă 200.000 de pesos. Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au gândit imediat la ce „strategie” să apeleze: cântatul pe stradă, în fața trecătorilor.

Zis și făcut! Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au pus în valoare talentul, în plină stradă, în fața localnicilor. Apoi, s-au pus pe cerut bani celor care au participat la concertul ad-hoc ANDRE. Au cerut bani inclusiv unui cerșetor columbian. Iată dialogul între localnic și cele două concurente:

„Donați și dumneavoastră?”, l-au întrebat fetele.
„Nu am”, le-a spus bărbatul.
„Nu contează cât!”, au încercat cântărețele.
„Nu am! Stau pe stradă!”, a reacționat bietul om.

Atunci, fetele l-au lăsat în pace, rușinate de ceea ce tocmai au făcut.

Lupta între echipe este tot mai strânsă

Săptămâna finalei America Express a început luni seara în forță, cu bătălia pentru ultima amuletă și ultimul Joker din acest sezon. America Express a continuat cu o explozie de culoare, muzică, dansuri și costume extravagante. Concurenții au avut parte de o misiune de proporții: trebuia să organizeze propria paradă de festival, inspirați fiind chiar de carnavalul care se desfășoară anual în orașul unde au ajuns.

Este vorba despre Carnavalul de la Barranquilla, al doilea cel mai mare eveniment de acest gen din lume, după cel din Rio de Janeiro. De la cele mai zgomotoase parade muzicale la cele mai colorate defilări de costume și măști, carnavalul transformă orașul natal al Shakirei în capitala mondială a muzicii și dansului timp de 4 zile. Astfel, pentru această probă de anvergură, concurenții și-au folosit toate calitățile care i-au propulsat până în etapa finală: de la răbdare și viteză la coordonare, inteligență și charismă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *