Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bălan a plecat. George Burcea a rămas cu fetele acasă

Andreea Bălan a plecat. George Burcea a rămas cu fetele acasă

05 iul. 2020, 22:35,
în Cancan ultimă oră

Vă spuneam că Andreea Bălan a îmbinat job-ul cu distracția și a plecat pe litoral. Mai devreme, artista s-a pozat extrem de sexy în costum de baie și toată lumea s-a întrebat cu cine anume a lăsat cântăreața fetițele, în București, în timpul în care lipsește.

Ei bine, Andreea Bălan le-a lăsat pe micuțele Ella și Clara cu mama ei, dar prezent în fiecare zi este și George Burcea, care le face pe plac celor două cum poate el mai bine. Astăzi, George Burcea a postat pe Instagram o fotografie cu fetițele, în timp ce se delectează cu gogoși delicioase, pesemne că petrec timp frumos împreună, se distrează și nu le lasă pe Ella și Clara să simtă lipsa mamei lor.

Andreea Bălan, mărturisiri despre viața sa amoroasă după despărțirea de George Burcea

S-au scurs deja patru luni de la despărțirea de George Burcea, iar Andreea Bălan încă asimilează toate schimbările odată cu producerea rupturii de fostul partener de viață… Oficial, ei sunt încă soț și soție. Cântăreața este convinsă că nu se mai poate face nimic ca să se întoarcă de pe acest drum și a subliniat pe un ton apăsat că nu își caută un nou iubit. Cu toate acestea, artista crede încă în iubire și simte că, la momentul potrivit, va apărea bărbatul potrivit pentru ea. În prezent, întreaga sa atenție este canalizată pe comorile sale: Ella și Clara.

“(…). Nu caut un nou iubit și nu trebuie să căutăm un nou iubit. Nu trebuie să căutăm, ci trebuie să vindecăm întâi, dacă avem de vindecat anumite probleme sau suferințe. Nu trebuie să ne punem piedici și să credem că dacă am avut un eșec în dragoste, sau două, sau trei, nu înseamnă că nu vom reuși în dragoste, că nu vom iubi din nou sau nu o să mai fim iubite. Eu cred în dragoste, cred că voi mai fi iubită și că voi mai iubi, dar nu este un scop.

Trebuie să fii fericit cu tine însuți, nu trebuie ca fericirea să ți-o dea un bărbat. (…) Sunt foarte bine acum, fără un partener, nu îmi doresc acum un partener, important e să am grijă de fetițe, să fie bine, fericite și să treacă peste această perioadă de tranziție”, a spus vedeta în cel mai nou vlog.

Andreea Bălan, dezvăluiri dureroase! Pare cea mai puternică, dar plânge cu lacrimi amare

Despărțirea de tatăl fetițelor sale nu a fost și nu este un lucru ușor pentru Andreea Bălan. Deși în fața tuturor pare o femeie puternică, artista are și ea momentele ei de slăbiciune, în care plânge și nu o vede nimeni. De curând, Andreea Bălan și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a făcut cele mai sincere dezvăluiri.

Andreea Bălan a acordat recent un interviu pentru viva.ro în cadrul căruia a povestit cum arată momentele sale de slăbiciune. Artista a declarat că are multe momente în care simte lipsa unui umăr pe care să plângă, însă este mândră de imaginea de femeie puternică pe care o are, în fața fanilor săi. Andreea a mai povestit că plânge foarte des și se simte dezamăgită de tot ceea ce a trăit, mai ales pentru că acum îi este tare greu să fie o mămică singură. De asemenea, cântăreața a punctat faptul că o doare foarte mult faptul că nu va mai putea fi niciodată împreună cu tatăl fetițelor sale, așa cum își dorea și așa cum visa.

«Când plâng, nu mă vede nimeni»

„Când plâng, nu mă vede nimeni. Sunt într-un punct în care efectiv am obosit să fiu puternică și vreau să fiu vulnerabilă, dar nu am cum și cu cine, de aceea, când sunt singură, mai plâng. Trebuie să am grijă de fete, de mama mea, de cariera mea, să îmi fac jobul, să îmi îndeplinesc contractele și să avem o viață fără lipsuri.

Dar, când luminile se sting, simt lipsa unui umăr pe care să plâng și căruia să îi spun ce simt. Puterea aduce după sine ți ideea fixă a oamenilor – lasă că te descurci, treci tu peste! -, dar orice om puternic are nevoie să fie și vulnerabil. E frumos să fiu admirată pentru puterea pe care o am, dar această putere vine tocmai din greutățile prin care am trecut de-a lungul anilor. Fiecare eșec sau fiecare lovitură m-a făcut azi să fiu puternică, dar asta nu înseamnă că nu îmi doresc să fiu și vulnerabilă din când în când”, a spus Andreea Bălan.

Este convinsă că va iubi din nou

Andreea Bălan a mărturisit că în ultimii 15 ani a avut doar două relații și este extrem de încrezătoare în faptul că va avea, într-un final, parte de fericire. „Așa e viața, cu tot felul de hopuri, iar faptul că am avut doar două relații în 15 ani spune despre mine că sunt o familistă convinsă, fidelă și iubitoare. Cu siguranță, voi găsi iubirea din nou”, a mai decalrat Andreea Bălan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *