Prima pagină » Cultural » Andreea Bălan a fost aspru criticată în mediul online. Vedetei i s-a spus că-l distrage pe Victor Cornea de la a avea succes în tenis

Andreea Bălan a fost aspru criticată în mediul online. Vedetei i s-a spus că-l distrage pe Victor Cornea de la a avea succes în tenis

11 ian. 2024, 10:03,
în Cultural

Andreea Bălan a fost aspru criticată în mediul online de către o internaută care îi reproșează că-l distrage pe Victor Cornea de la a avea succes în tenis. Andreea Bălan și Victor Cornea au o relație de iubire frumoasă de câteva luni și sunt acum ca o familie. S-au mutat împreună și fiecare se comportă admirabil cu copiii/copilul celuilalt. El este tatăl unui băiat, în timp ce ea este mama a două fetițe.

Cu toate acestea, în afară de rolurile pe care le interpretează în fața copiilor, demonstrează că sunt și doi parteneri extremi de atenți și implicați în viața celuilalt.

Andreea Bălan a fost aspru criticată în mediul online

El o sprijină în cariera muzicală, iar ea face același lucru atunci când este pe teren. De aceea, vedeta se află acum în Australia pentru a fi alături de partenerul său la antrenament și la meciurile pe care le dispută. Cu toate acestea, faptul că sunt mereu împreună nu este privit cu ochi buni de toată lumea. Internauți consideră că, prin petrecerea timpului împreună, se distrag de la carierele lor.

Potrivit celor care urmăresc conturile lor de socializare, acolo unde cei doi îndrăgostiți împărtășesc viața cu internauții, se spune că Andreea este cea care îi pune piedici tenismenului. Una dintre fanele cuplului a ales să îi transmită cântăreței că, dacă își dorește ca Victor să devină campion, ar trebui să îi ofere timp și spațiu pentru a se concentra asupra muncii sale. Mai exact, fameia spune despre Andreea Bălan că de când a plecat în Australia, nu i-a permis lui Victor Cornea să se concentreze pe ceea ce are de făcut.

Jurata show-ului de transformări a subliniat imediat că este o afirmație complet greșită și a fost foarte critică în declarațiile sale. Ea nu a menajat deloc persoana care a făcut afirmația pe internet, ba chiar a transmis că vorbește fără să aibă cunoștință de cauză.

„Cred că ar trebui lăsat să-și facă turneele liniștit. Dacă vrea să câștige meciurile”, a fost mesajul primit de Andreea Bălan.

„Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină”, a răspuns Andreea Bălan.

De menționat fiind faptul că Victor Cornea se află acum în Australia pentru a participa la Adelaide ATP, în perioada 8-13 ianuarie, iar mai apoi, la finalul lunii, să poată intra în turneul Australian Open.

Andreea Bălan, în vacanță cu iubitul în Australia

Andreea Bălan a călătorit singură din România în Australia, unde iubitul ei, jucătorul de tenis Victor Cornea, se afla deja în turneu. După un an plin, cuplul se bucură de o bine meritată pauză la cald. Andreea Bălan a postat în mediul online un jurnal de călătorie. Solista a zburat din România în Doha, capitala Qatarului, unde a avut o escală de 5 ore înainte de a se îmbarca într-un zbor de 14 ore către Brisbane, Australia.

Deși zborul a fost foarte lung, Andreea Bălan a ajuns în Australia odihnită, deoarece a dormit și a mâncat foarte bine.

Recent, Andreea Bălan a fost aspru criticată în mediul online, iar artista a oferit un răspuns pe măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *