Prima pagină » Cancan » Andreea Bălan a făcut pasul cel mare şi i-a pregătit lui Tiberiu Argint o surpriză de proporţii

Andreea Bălan a făcut pasul cel mare şi i-a pregătit lui Tiberiu Argint o surpriză de proporţii

21 sept. 2020, 15:04,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Bălan a făcut pasul cel mare şi i-a pregătit iubitului ei o surpriză de proporţii. Mai exact, îndrăgită artistă şi-a anunţat fanii din mediul online că va lansa o nouă piesă ce va avea numele „Poveste de toamnă”.

După numai 3 luni de relaţie, 3 luni în care pur şi simplu a radiat cu fiecare apariţie pe care a avut-o în social media şi în spatiiul public, Andreea Bălan a făcut pasul cel mare şi i-a pregătit lui Tiberiu Argint o surpriză de proporţii.

Andreea Bălan a făcut pasul cel mare. Artista va scoate o nouă melodie

Andreea Bălan le-a dat tuturor vestea cea mare, în mediul online. Ei bine, artistă le-a împărtăşit fanilor săi un lucru extrem de emoţionant şi anume faptul că urmează să lanseze o nouă melodie ce va avea numele „Poveste de toamnă”. Fanii s-au gândit imediat că este vorba despre o modalitate de a-i mulţumi lui Tiberiu Argint pentru faptul că a făcut-o să simtă din nou fiorii iubirii, aşa că s-au întrecut în comentarii care mai de care mai frumoase, la adresa artistei.

Andreea Bălan, dedicaţie muzicală pentru iubitul său, Tiberiu Argint

Mai mult, şi descrierea aleasă de Andreea Bălan a fost una extrem de sugestivă, iar fotografiile postate, în care i se vedea zâmbetul larg nu mai au nevoie de cuvinte.

„Azi filmez videoclip la “Poveste de toamnă”, o piesă foarte frumoasă pe care abia aştept să o ascultaţi ????????
Totodată, azi fiind luni, aveţi super vlog pe youtube cu Ella şi Clara cu multă distracţie şi veselie. Aştept comentariile voastre ❤️” a scris Andreea Bălan, pe contul ei de Instagram, în dreptul câtorva fotografii făcute în timpul filmărilor.

„Eşti superbă, Andreea / Se vede cât eşti de fericită / Bravo, mă bucur pentru tine / Cred că melodia asta este pentru iubitul tău, nu? / Ce frumosssss, o melodie pentru tine şi iubitul tău / Sper să fie vorba despre povestea voastră de iubire, de-abia aştept să o ascult” sunt doar câteva dintre comentariile primite de artistă, la postarea cu pricina.

George Burcea o atacă dur pe Andreea Bălan! Ce dezvăluiri a făcut despre fosta soţie

George Burcea o atacă dur pe Andreea Bălan! Actorul a făcut declaraţii inedite din căsnicia pe care a avut-o cu mama fetiţelor lui. Concurentul emisiunii Fermă a povestit inclusiv cum a fost turnat la Poliţie de cea care i-a fost soţie.

George Burcea a făcut declaraţii despre fosta căsnicie cu artistă Andreea Bălan. Actorul a dat cărţile pe faţă şi a povestit cu lux de amănunte cum Andreea „l-a dat în gât” la Poliţie. De asemenea, acesta a mai povestit şi cum îşi vede feţele doar la ea acasă.

George Burcea a oferit un interviu pentru filmările noului sezon al emisiunii „Fermă. Orăşeni vs. săteni”. Actorul a vorbit despre despărţirea de ce care i-a fost până de curând soţie. Totodată, a dat detalii şi despre comportamentul pe care îl are Andreea de câte ori merge să îşi viziteze fiicele.

„A avut grijă a mea soţie să mă dea în gât la poliţie. Lumea este liberă să creadă şi să spună ce vrea, doar că uneori să ştii că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura şi în presă scria în fiecare zi. Am fost într-o emisiune. Fosta mea soţie i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune. În timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră şi să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *