Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Bălan a confirmat relația cu Victor Cornea. „Iubirea este foarte importantă în viață”

Andreea Bălan a confirmat relația cu Victor Cornea. „Iubirea este foarte importantă în viață”

22 iun. 2023, 15:02, 1 ,
în Radio

Andreea Bălan a confirmat relația cu jucătorul de tenis Victor Cornea, după ce presa mondenă a scris că cei doi formează un cuplu. După despărțirea de Tiberiu Argint, din toamna anului 2021, blondina nu a mai avut nicio relație serioasă. Totodată, Andreea Bălan a decis să fie mult mai reținută în ceea ce privește viața sentimentală.

Andreea Bălan a confirmat relația cu Victor Cornea

Andreea Bălan formează un cuplu cu jucătorul de tenis Victor Cornea, care este cu 9 ani mai tânăr decât ea. După ce a confirmat relația în mediul online, purtând una dintre jachetele sportivului, solista a vorbit în premieră despre noua relație, la Observator.

„Iubirea este foarte importantă în viață. Suntem la început și sunt foarte fericită. (…) Mergem la Wimbledon, avem meci acolo”, a spus Andreea Bălan.

După divorțul de actorul George Burcea, alături de care are două fiice, Ella Maya și Clara Maria, solista a devenit mult mai reținută în ceea ce privește relațiile sale de cuplu.

„Nu îmi mai fac planuri în viața personală. Sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum. O trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită”, spunea Andreea Bălan în 2021.

Cu cine a mai format solista cupluri în trecut

După despărțirea de George, Andreea a format timp de aproape un an și jumătate un cuplu cu Tiberiu Argint, de care s-a despărțit în septembrie 2021. În mai 2022, solista a fost surprinsă pentru prima oară după despărțirea de Tiberiu alături de un alt bărbat. Cei doi au cinat într-un restaurant din București, fiind destul de distanți, în afara câtorva momente intime surprinse de Cancan.ro. Au fost fotografiați sărutându-se și ținându-se de mână. Cu toate acestea, solista nu a confirmat niciodată respectiva relație.

Înaintea relației cu George Burcea, timp de un an, solista a format un cuplu cu Michael, un pușcaș marin american. Înainte de a-l cunoaște pe Michael, timp de 9 ani, cântăreața a format un cuplu cu artistul și compozitorul Keo. Andreea și Keo s-au despărțit în anul 2014, după ce solistul a înșelat-o cu artista Misty, alături de care are și o fiică, Arya Violette.

Înaintea relației cu Keo, Andreea a format un cuplu cu Teo Păcurar, compozitor, relatează Spynews. Fosta pereche s-a și logodit, în 2005 tatuându-și câte un inel de logodnă pe degetele inelare. Un an mai târziu, însă, Andreea și Teo s-au despărțit. Potrivit Spynews, motivul ar fi fost dorința compozitorului ca el și Andreea să se mute în Bistrița. Andreea și-a șters tatuajul de pe inelar abia în 2023.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *