Prima pagină » Cancan » Andreea Bălan a ajuns la o frumoasă vârstă, însă continuă să aibă probleme în viața sentimentală

Andreea Bălan a ajuns la o frumoasă vârstă, însă continuă să aibă probleme în viața sentimentală

03 dec. 2021, 12:07,
în Cancan

Andreea Bălan, care a ajuns la o frumoasă vârstă, se confruntă cu o mare problemă în ceea ce privește viața sentimentală. Artista pare să nu aibă deloc noroc în dragoste, de ultimul ei iubit despărțindu-se la începutul toamnei. Totodată, Andreea Bălan are două fete din relația cu George Burcea, de care a divorțat cu scandal.

Andreea Bălan este o artistă foarte îndrăgită și admirată în România și nu numai, având o carieră de succes. Însă, în ciuda realizărilor pe plan profesional, Andreea Bălan pare să fie lovită numai de ghinioane în ceea ce privește viața sentimentală. Relația și mariajul cu George Burcea s-au sfârșit după un divorț îndelung mediatizat, în urma căruia Andreea a primit custodia celor două fiice ale cuplului. Totodată, ea își refăcuse viața și trăia o frumoasă poveste de iubire cu Tiberiu Argint, de care însă s-a despărțit la începutul toamnei. Momentan, artista se concentrează pe carieră și pe creșterea fetelor.

Andreea Bălan vârstă

Jumătatea blondă a trupei Andre s-a născut pe 23 iunie 1984, la Ploiești, și este una dintre cele mai în vogă artiste române de muzică pop și dance. Alături de Andreea Antonescu, a cunoscut un imens succes cu formația Andre. După destrămarea trupei, a început o carieră solo, lansând mai multe albume de succes. Aceasta este printre cele mai bine vândute artiste din România din punctul de vedere al concertelor din 2008 până în prezent.

Totodată, este recunoscută ca având cele mai spectaculoase show-uri din România, îmbinând cu succes muzica și dansul. Andreea Bălan reușește să prezinte adevărate spectacole de revistă în care schimbă peste 10 costume. Mai nou, artista în vârstă de 37 de ani colaborează cu Adelina Pestrițu, pentru un proiect al acesteia din urmă. Cele două vedete au reușit să-și surprindă plăcut fanii.

Andreea Bălan și Adelina Pestrițu, o colaborare surprinzătoare

Adelina Pestrițu și Andreea Bălan sunt două femeie celebre din showbiz-ul românesc, care mereu au fost admirate separat, nu și împreună. Acum, cele două dive au apărut împreună, pentru a colabora la unul dintre proiectele Adelinei Pestrițu. Bruneta și-a obișnuit fanii cu o serie numită „Moda bunelor maniere”, unde le arată fanilor pe contul de Instagram cele mai frecvente greșeli de zi cu zi.

În cel mai recent episod al seriei, Adelina Pestrițu a avut-o ca invitată specială pe Andreea Bălan, iar ele două au exemplificat două dintre cele mai frecvente greșeli pe care unii dintre noi le fac atunci când merg la cineva în vizită sau poartă o conversație.

„Acest video face parte dintr-o serie de Reels, în care vom învața împreună lucruri elementare despre cum să adoptăm un comportament potrivit în societate. Pe unele le cunoaștem deja, însă pe altele le vom descoperi, tot împreună, pe parcursul acestor episoade, sper eu folositoare și de implementat într-o societate cât mai civilizată”, a scris Adelina Pestrițu.

Fanii au fost plăcut surprinși de colaborare, mai ales că Adelina Pestrițu și Andreea Bălan sunt de vârstă apropiată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *