Prima pagină » Cancan » Andreea Antonescu vrea să se mărite după despărțirea de Traian Spak. Ce i-a dezvăluit Roxanei Nemeș

Andreea Antonescu vrea să se mărite după despărțirea de Traian Spak. Ce i-a dezvăluit Roxanei Nemeș

25 nov. 2021, 13:06,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Antonescu vrea să-și refacă viața după divorțul de Traian Spak și a anunțat că își dorește să devină din nou mireasă. Fosta jumătate a trupei Andre s-a dezbrăcat de secrete în podcastul găzduit de Roxana Nemeș. Totodată, Andreea Antonescu a precizat că mai vrea un copil și dacă se poate cât mai repede.

Andreea Antonescu a fost recent invitată în podcastul Roxanei Nemeș unde a făcut mai multe dezvăluiri. Astfel, jumătatea trupei Andre are o poveste de viață după care se poate scrie un scenariu de film reușit. Ea a povestit unele detalii din viața ei, începând de la moartea tatălui ei, parcursul trupei „Andre”, relația cu fostul soț, fiica sa și până la situația amoroasă.

Andreea Antonescu a divorțat de Traian Spak

Zvonul că Andreea Antonescu a apărut pentru prima dată în urmă cu doi ani, astfel că aceștia erau separați. Și totuși, divorțul dintre cei doi s-a întins pentru o perioadă îndelungată, la mijloc fiind fiica lor, Sienna. Cu toate acestea, încet-încet șansele de împăcare cu tatăl fiicei sale au dispărut complet. Aceasta și pentru că Traian Spak rămăsese în America, iar Andreea a stat în România având chiar și câteva relații.

Oricum, fosta colegă de scenă a Andreei Bălan a lăsat de înțeles că Traian nu și-a dorit divorțul, fapt pentru care lucrurile s-au întins atât de mult. Oricum, cei doi nu au de făcut partaj astfel că fiecare își va lua bunurile cu care a venit în mariaj. Mai mult, cei doi nu au stabilit o sumă lunară pentru îngrijirea fiicei lor, însă își împart cheltuielile în funcție de necesitățile Siennei.

Cum stă pe plan sentimental Andreea Antonescu

Andreea Antonescu s-a remarcat de-a lungul timpului drept o persoană sinceră și asumată, care nu se ferește să vorbească despre problemele din viața sa privată. Întrebată de Roxana Nemeș cum stă cu dragostea, artista a rupt tăcerea și a spus adevărul.

„Ce prost stau, dar ce mi-ar fi plăcut să spun că stau așa de bine. Nu stau deloc bine, decât să ți-o răspund pe aia clasică, că sunt plină de iubire, că o am pe mama, pe fratele meu. Nu există cineva în viața mea, mi-ar plăcea să existe, sunt deschisă pentru chestii de genul ăsta, dar asta nu înseamnă că am transformat ideea asta în scopul vieții mele”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Însă, Andreea a precizat că își dorește să se căsătorească cu bărbatul iubit. Ba mai mult, mai vrea încă un copil, toate acestea, dacă se poate, cât mai devreme cu putință. Iar acum, după ce Andreea Antonescu a divorțat de Traian Spak, se pare că nimic nu mai poate sta în calea fericirii ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *