Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu așteaptă un copil. Cine este iubitul artistei și cu ce se ocupă

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu așteaptă un copil. Cine este iubitul artistei și cu ce se ocupă

15 aug. 2022, 12:51,
BZI.ro, în Radio

Andreea Antonescu și iubitul ei Victor Vrînceanu așteaptă un copil, artista făcând marele anunț că este însărcinată pentru a doua oară. Dacă până acum se știa că este într-o relație cu un  jurnalist, ei bine s-a aflat și identitatea bărbatului carte i-a furat inima. Victor Vrînceanu este realizator al emisiunii „ProSport Live”, iar de mai bine de un an el coordonează și publicația Cancan.ro.

Andreea Antonescu are toate motivele să fie fericită, după ce în urmă cu o zi a anunțat că este din nou gravidă. Mai mult, artista care în curând va împlini frumoasa vârstă de 40 de ani a dezvăluit și identitatea partenerului său de viață cu care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de opt luni. Referitor la sarcina Andreei Antonescu, aceasta a dat vestea în cel mai frumos mod cu putință, postând o imagine pe rețelele sociale, în care i se vede burtica în toată splendoarea.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu așteaptă un copil

Andreea Antonescu a făcut marele anunț duminică seara: este însărcinată pentru a doua oară. În plus, solista a dezvăluit și numele iubitului ei, tatăl copilului, dar a publicat și o poză superbă, cu burtica. Felicitările au curs pe Internet, însă acum toată lumea se întreabă cine este Victor Vrînceanu, bărbatul care i-a furat inima Andreei Antonescu.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea pe Facebook și pe Instagram.

Cine este Victor Vrînceanu, iubitul artistei

Andreea Antonescu mai are o fetiță, pe nume Sienna, din mariajul cu Traian Spak. Cei doi s-au despărțit în urmă cu mai bine de 4 ani, însă au rămas în relații bune. Referitor la actualul iubit al Andreei Antonescu, acesta este Victor Vrînceanu, realizator al emisiunii ProSport Live, dar și redactor-șef al publicației Cancan, din iulie 2021. Victor Vrînceanu s-a alăturat grupului de presă Gândul în anul 2020.

În trecut, Victor Vrînceanu a lucrat peste şapte ani la Gazeta Sporturilor, unde a semnat articole la secţia „fotbal intern” şi avea apariţii în emisiunea GSP Live. La începutul anului 2020, acesta a trecut la ProSport – brand cumpărat de Radu Budeanu de la Andrian Sârbu, în primăvara lui 2019.

Andreea Antonescu a fost invitată în emisiunea iubitului ei

În urmă cu doi ani, Andreea Antonescu a fost invitată în emisiunea lui Victor Vrînceanu. Atunci, ea a făcut mai multe confesiuni destul de curajoase, recunoscând că mai mulți fotbaliști i-au făcut curte.

„Oh, Doamne, am atins un subiect care nu îmi place! Da… și chiar în urma apariției acelei reviste Playboy. Știi cum… deodată au început să apară mesajele din partea lor (n.r. – din partea fotbaliștilor). Și m-am gândit: «Ah, de fapt, asta era cheia succesului»! Dar, îți spun sincer, nu m-a interesat vreodată acest subiect. Sau nu m-a interesat vreodată să am o relație cu cineva din acest domeniu”, i-a declarat la acea vreme Andreea Antonescu celui care avea să-i devină iubit și tatăl celui de-al doilea copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *