Prima pagină » Cancan » Andreea Antonescu și-a prins fiica cea mică în timp ce-i umbla în telefon. Ce obicei are micuța Venice Victoria

Andreea Antonescu și-a prins fiica cea mică în timp ce-i umbla în telefon. Ce obicei are micuța Venice Victoria

08 mart. 2024, 13:11,
în Cancan

Andreea Antonescu a povestit amuzată că și-a prins fiica cea mică în timp ce-i umbla în telefon, Venice Victoria filmându-se chiar. Oricum, fosta componentă a trupei Andre se consideră o mămică împlinită însă nu are de gând să se oprească aici. Astfel, Andreea Antonescu se declară deschisă unei noi căsătorii dar și unei a treia sarcini.

Andreea Antonescu are două fete pe care le adoră! Pe Sienna, din mariajul cu Traian Spark, și pe Venice Victoria, din relația cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Pentru că iubește copiii și viața de familie, artista declara recent că nu ar spune nu unei noi sarcini. Oricum, viața cu doi copii nu este deloc plictisitoare, iar Andreea Antonescu se numără printre mămicile care știu foarte bine acest lucru.

Andreea Antonescu și-a prins fiica cea mică în timp ce-i umbla în telefon

De când a devenit mămică a doua oară, Andreea Antonescu trăiește din plin fiecare moment, bucurându-se la maxim de timpul petrecut alături de cele două fetițe ale sale. Peripețiile și năzbâtiile sunt la ordinea zilei cu un copil mic în casă, iar artista se bucură mai ales de aceste momente. Recent, a dezvăluit în mediul online ce obișnuiește să facă micuța sa fiică Venice Victoria atunci când ea prinde momentul oportun.

Rolul de mămică o împlinește cel mai mult pe Andreea Antonescu și, în ciuda faptului că are vrâsta de 41 de ani, este încă deschisă să trăiască din nou experiența unei a treia sarcini.

Până atunci, însă, se bucură să trăiască cuprinsă de sentimentul împlinirii alături de cele două fetițe ale sale, privind cu mândrie chiar și la năzbâtiile pe care le pune în scenă fiica sa cea mică. Una dintre acestea ar fi că, pe ascuns, micuța Venice umblă în telefonul mamei sale și se filmează de una singură, atunci când nu este atentă. Când descoperă acest lucru, cântăreața se amuză teribil.

„Din categoria, oare cine-mi verifică telefonul pe ascuns, dar nu știe încă să-și șteargă urmele?”, a scris în mediul online Andreea Antonescu, amuzată de situație.

Andreea Antonescu vrea să devină din nou mamă

Chiar dacă recent a trecut printr-un eșec în plan sentimental, când a decis să se despartă de Victor Vrânceanu, la scurtă vreme după ce a evenit mămică pentru a doua oară, Andreea Antonescu nu și-a pierdut speranța și nici măcar încrederea în ideea de a-și reface viața. Cântăreața plănuiește să intre într-o nouă relație și chiar să devină mămică pentru a treia oară.

„Eu vreau să îmi refac viața personală și mi-aș mai dori încă un copil. Așa că, povestea merge mai departe. Nu am planuri (de viitor – n.r) pentru că viața m-a învățat să nu ne facem planuri. Eventual, îmi fac planuri peste o zi – două”, a spus Andreea Antonescu, în cadrul unui podcast.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *