Prima pagină » Cancan » Andreea Antonescu și-a dat în judecată fostul iubit. Ce au de împărțit artista și Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu și-a dat în judecată fostul iubit. Ce au de împărțit artista și Victor Vrînceanu

26 iun. 2024, 15:21,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Antonescu și-a dat în judecată fostul iubit, Victor Vrînceanu, de care s-a despărțit anul trecut și cu care are o fiică. Problemele au apărut tocmai în ceea ce o privește pe fetița lor, Venice Victoria. Astfel, Andreea Antonescu a deschis acțiune pentru custodia copilului lor, dar și pentru stabilizarea domiciliului.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă la un moment dat au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Relația lor părea că s-a terminat pe cale pașnică, însă acum lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Cei doi au ajuns în instanță pentru custodia copilului lor, dar și pentru stabilizarea domiciliului.

Andreea Antonescu și-a dat în judecată fostul iubit

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au decis pe cale amiabilă să se despartă. Tocmai de aceea, vestea că cei doi au ajuns la o dispută în tribunale a luat prin surprindere pe toată lumea. Totul se întâmplă după ce artista a cerut permisiunea de a pleca două luni și jumătate în America, împreună cu fiica sa. Instanța i-a aprobat această cerere, însă a refuzat-o pe cea pentru cetățenie, considerând că este nevoie de acordul ambilor părinți.

Mai mult decât atât, Victor Vrînceanu trebuie să suporte acum cheltuielile de judecată în valoare de 2.020 lei, incluzând un onorariu avocațial redus proporțional cu soluția de admitere parțială și o taxă judiciară de timbru de 20 lei. De asemenea, instanța a suplinit consimțământul pârâtului pentru deplasarea reclamantei Andreea Antonescu împreună cu copilul minor în perioada 1.06.2024 – 15.08.2024 în Las Vegas, Nevada – Los Angeles, California.

Ce a decis instanța

Această hotărâre, care este executorie, poate fi contestată prin apel în termen de 5 zile de la pronunțare, iar părțile implicate au posibilitatea de a continua lupta în instanță.

„Admite în parte cererea de chemare în judecată. Respinge cererea reconvențională, ca neîntemeiată. Suplineşte consimţământul pârâtului Vrînceanu Victor Vadmin pentru deplasarea minorei Vrînceanu Victoria Venice, născută la data de…, în perioada 1.06.2024 – 15.08.2024 în Las Vegas Nevada – Los Angeles California, însoțită de mama sa, reclamanta Antonescu Giorgiana Andreea. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 2.020 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, 2.000 lei reprezentând onorariu avocațial redus proporțional cu soluția de admitere în parte și 20 lei reprezentând taxă judiciară de timbru.

Executorie. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se exercită prin depunerea cererii la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 09.05.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanței.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *