Prima pagină » Cultural » Andreea Antonescu se mândrește cu cei doi copii ai săi. Când va avea loc petrecerea de botez a mezinei

Andreea Antonescu se mândrește cu cei doi copii ai săi. Când va avea loc petrecerea de botez a mezinei

14 feb. 2023, 11:40,
BZI.ro, în Cultural

Andreea Antonescu se mândrește cu cei doi copii ai săi. Celebra artistă a adus pe lume în luna decembrie a anului trecut încă o fetiță și radiază de fericire. Cântăreața mai are o fată din relația anterioară, iar în prezent se declară o femeie împlinită alături de actualul partener de viață, Victor Vrînceanu. Andreea Antonescu reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se bucură de rolul de mamă a două fete superbe. Iată când va avea loc petrecerea de botez a mezinei.

Andreea Antonescu se mândrește cu cei doi copii ai săi

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. După ce s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Sienna, vedeta și-a refăcut viața alături de Victor Vrînceanu, cu care are o fetiță. Cei doi radiază de fericire de când sunt părinți și se pregătesc pentru petrecerea de botez a micuței. Andreea Antonescu a dezvăluit recent cum se descurcă în rolul de mămică pentru a doua oară și cât de mult i s-a schimbat viața.

„Sunt și nopți puțin mai grele și nopți mai ușoare. Sunt și nopți în care doarme dusă, câte 5 ore, sunt nopți în care mititica mai chițăie puțin, mai face gălăgie. Nu mi se mai pare totul atât de apăsător, cum mi se părea pe vreme Siennei și probabil că între timp e vorba și de maturitatea mea și pe de altă parte contează și experiența primului copil.

Deși toată lumea spunea înainte că la al doilea copil o să fie mult mai ușor, nu credeam, pentru că eu mă știu pe mine cât sunt de panicoasă în ceea ce privește copiii și sunt și mai rău decât era maică-mea pe vremea mea, pe care o acuzam atunci. Dar eu acum sunt mult mai rău.”, a recunoscut artista.

Andreea Antonescu se dedică în prezent vieții de familie și se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață, Victor Vrînceanu. Acesta o răsfață ori de câte ori are ocazia și este un tată devotat. Și celebra actriță și prezentatoare tv Alina Pușcaș se mândrește cu cei trei copii ai săi. Vedeta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, medicul Mihai Stoenescu.

Ce spune artista despre petrecerea de botez a fiicei sale

Andreea Antonescu nu a dorit să spună deocamdată ce nume a ales pentru fiica sa pe care a adus-o pe lume în luna decembrie a anului trecut. Cântăreața a dezvăluit că petrecerea de botez va avea loc în luna mai, anul acesta, însă evenimentul va fi unul restrâns, cu familia și prietenii.

„Da, ne pregătim ușor-ușor și de botez. Probabil că o să fie undeva prin luna mai. (…) Nu am vrut să spun deocamdată cum o cheamă, doar că are un nume care o reprezintă 100%. O să zic la un moment dat! Are un nume care consider că o reprezintă 100%, l-am ales împreună cu tatăl ei. A fost genul ăla de nume care în momentul în care l-ai zis, ăla a fost. Cum spuneam, o și caracterizează 100%!”, a declarat artista.

Andreea Antonescu a revenit la o formă fizică de invidiat imediat după naștere și își dorește să mai scape de câteva kilograme în plus. Cântăreața are de gând să facă sport și este sigură că va slăbi foarte ușor și va ajunge la greutatea dinainte de sarcină.

„Spre deosebire de sarcina cu Sienna, unde am luat 21 de kilograme, acum am luat 9 kilograme jumate, deși nu am făcut rabat de la absolut nimic, fiind conștientă de faptul că pot să slăbesc oricâte kilograme iau, fără probleme, pot să slăbesc oricâte kilograme după, că mă reapuc de stilul meu de viață sănătos, de sală și tot ce trebuie și toate aparaturile și tratamentele pe care le făceam și înainte de a rămâne însărcinată.”, a precizat vedeta.

Andreea Antonescu a devenit de curând mamă pentru a doua oară și radiază de fericire. Artista se declară o femeie împlinită alături de actualul partener de viață, Victor Vrînceanu, iar pe plan profesional se bucură de aprecierea publicului și de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *