Prima pagină » Cancan » Andreea Antonescu s-a pozat în costum de baie și e mai fierbinte ca vara. Reacțiile fanilor nu s-au lăsat așteptate

Andreea Antonescu s-a pozat în costum de baie și e mai fierbinte ca vara. Reacțiile fanilor nu s-au lăsat așteptate

15 iul. 2024, 14:43,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Antonescu le-a făcut o surpriză fanilor și s-a pozat în costum de baie, publicând imaginile pe contul de socializare. Vedeta se află în prezent în vacanță cu fiicele ei, în Statele Unite ale Americii. Tot ce se poate spune este că Andreea Antonescu arată foarte bine pentru vârsta ei, ținând cont că are și două nașteri la activ.

Chiar dacă este mamă a doi copii, Andreea Antonescu se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Aflată în această perioadă pe tărâm american, în vacanță, artista și-a ținut la curent fanii cu activitățile sale zilnice, dar și cu ținutele pe care le-a purtat, potrivit Unica.

Andreea Antonescu s-a pozat în costum de baie și e mai fierbinte ca vara

Andreea Antonescu și-a surpins fanii din mediul online cu o fotografie incendiară. Artista, care va împlini 42 de ani în septembrie, s-a fotografiat în costum de baie, etalându-și silueta de adolescentă.

Andreea Antonescu se află în vacanță în SUA împreună cu fetele ei, Sienna și Victoria. Artista are și cetățenie americană pentru că a trăit o vreme peste Ocean în timpul căsniciei de 11 ani cu tatăl Siennei, Traian Spak. Așa că ori de câte ori are ocazia, merge în SUA cu fetele pentru a se relaxa. Dar doar pentru că este în vacanță nu înseamnă că nu e activă pe rețelele de socializare.

Andreea Antonescu și-a revenit rapid fizic după a doua naștere, iar acum se mândrește cu silueta ei de invidiat. Artista s-a fotografiat pe plaja Long Beach din Los Angeles, California, îmbrăcată într-un costum de baie animal prinț, din două piese. Andreea și-a accesorizat ținuta sumară și provocatoare cu două lănțișoare ce-i atârnau de la gât spre zona șoldurilor.

„O vară de neuitat!”, a scris Andreea în dreptul fotografiei care a adunat mii de apreiceri din partea internauților. Iar fanii au lăsat în secțiunea de comentarii o mulțime de mesaje frumoase la adresa artistei.

„O frumoasă ca întotdeauna!”; „Vacanță frumoasă îți doresc!”; „OMG, ești sexy bombă!”; „Super sexy mamă ești!” „Ești superbă!”; „Frumos!”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

Andreea Antonescu și-a revenit rapid după a doua naștere

Artista a devenit mamă pentru a doua oară pe 19 decembrie 2022. La doar câteva săptămâni după naștere, Andreea spunea că a scăpat într-un timp record de cele 10 kilograme acumulate cât a fost însărcinată.

„Mi-am revenit fizic! Nu contează că am 40 de ani, ca am născut de 3 săptămâni… am reușit să revin la forma inițială, pe lângă faptul că am mai primit de la Dumnezeu încă o minune de fetiță. Ai încredere în visurile tale, în tine și în ce îți e menit în această viață, restul sunt detalii”, a transmis artista, în urmă cu un an.

Legat de schimbările hormonale prin care a trecut în timpul celei de-a doua sarcini și după naștere, Andreea a explicat că experiența de mamă transformă orice femeie, dar greutățile se pot depăși dacă ai grijă de suflet și de psihic.

„Toate trecem și prin perioade mai grele după naștere din cauza hormonilor care ne fac să vedem lucrurile în diverse moduri. Grija față de bebe, schimbările radicale din viețile noastre, chiar dacă poate mai avem experiența unui alt copilaș sunt cele care își pun amprenta asupra noastră și ne transformă”, a scris Andreea Antonescu pe contul de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *