Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Antonescu s-a despărțit de Victor Vrînceanu. Motivul pentru care artista a pus capăt relației

Andreea Antonescu s-a despărțit de Victor Vrînceanu. Motivul pentru care artista a pus capăt relației

13 mart. 2023, 14:00,
în Radio

Andreea Antonescu, fosta componentă a trupei Andre, a anunțat în mediul online că s-a despărțit de jurnalistul Victor Vrînceanu. Cei doi formau un cuplu de doi ani însă și-au făcut publică relația abia vara trecută, când Andreea a anunțat și că este însărcinată. Reamintim că la finalul anului trecut, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au devenit părinții unei fetițe.

Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, părea să traverseze o perioadă frumoasă a vieții. După separarea și pronunțarea divorțului de Traian Spak, tatăl primei sale fiice, Andeea trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de jurnalistul Victor Vrînceanu. În plus, cei doi au devenit părinții unei fetițe, la sfârșitul anului trecut. Și totuși, relația lor a devenit de domeniul trecutului.

Andreea Antonescu s-a despărțit de Victor Vrînceanu

Colega Andreei Bălan de la „America Express”, care a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu aproape trei luni, a postat un un mesaj pe Instagram prin care și-a înștiințat fanii și urmăritorii din mediul online că nu mai formează un cuplu cu tatăl fetiței ei.

Se pare că neînțelegerile și certurile dintre ei ar fi dus la despărțire. Artista nu a dat detalii legate de separea de Victor Vrînceanu, dar a specificat că a existat o „nepotrivire de caracter” care a dus la ruptura dintre ei.

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei. Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta acest subiect”, a fost mesajul Andreei Antonescu.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu formează un cuplu de aproape doi ani, dar relația lor a fost făcută publică în clipa în care artista a anunțat că este însărcinată. Andreea mai are o fetiță, Sienna, în vârstă de 11 ani, din relația cu fostul soț, Traian Spark. Artista și jurnalistul s-au cunoscut în perioada pandemiei și au fost destul de discreți cu relația lor.

„Victor m-a contactat în perioada pandemiei pentru a participa, ca invitată, la emisiunea pe care el o modera. Nu m-am uitat o secundă să văd dacă are sau nu verighetă, pentru că eram departe de a mă gândi la o relație mai mult decât amicală! După cum era de așteptat, el a făcut primul pas… Eu sunt mai de modă veche din acest punct de vedere”, declara Andreea Antonescu în urmă cu ceva timp.

Andreea Antonescu a devenit din nou mamă

Fosta membră a trupei Andre a devenit mamă pentru a doua oară pe 19 decembrie 2022. Atunci, ea a adus pe lume o fetiță de nota zece, cea de-a doua fiică a ei. Pentru partenerul ei, Victor Vrînceanu, era prima dată când devenea părinte.

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită”, a transmis Andreea Antonescu la scurt timp după naștere.

Fata mai mare a Andreei, Sienna, s-a atașat rapid de surioara ei mai mică. Sienna trăiește momentan în SUA, deoarece a ales să-și continue studiile acolo.

„Sienna este înnebunită după surioara ei, îmi cere mereu să o vădă pe video, o iubește mult, simte să o protejeze la maximum. Când mi-a făcut surpriză la maternitate, aveam emoții să-i văd reacția când își vede surioara, dar a luat-o imediat în brațe și nu voia s-o mai dea altcuiva”, a mai povestit artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *