Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Antonescu, nerăbdătoare să devină din nou mamă. Ce a spus despre Andreea Bălan, care este nașa fiicei sale Sienna

Andreea Antonescu, nerăbdătoare să devină din nou mamă. Ce a spus despre Andreea Bălan, care este nașa fiicei sale Sienna

10 nov. 2022, 11:49,
în Radio

Andreea Antonescu este nerăbdătoare să devină din nou mamă și a povestit recent despre schimbările prin care trece de când este însărcinată. Fosta componentă a trupei Andre se află într-o nouă relație, cu jurnalistul Victor Vrînceanu, după separarea de soțul ei Traian Spak. Andreea Antonescu se concentrează în prezent pe un stil de viață sănătos și recunoaște că și-a schimbat dieta.

Andreea Antonescu face noi dezvăluiri despre sarcină, povestindu-le fanilor despre schimbările prin care trece. În luna august, fosta componentă a trupei Andre a luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul că este însărcinată pentru a doua oară.

Andreea Antonescu, nerăbdătoare să devină din nou mamă

Ajunsă la vârsta de 40 de ani, Andreea Antonescu a surprins pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată și urmează să aducă pe lume un copil anul viitor. Vedeta a precizat cp este extrem de fericită și nerăbdătoare să devină din nou mamă.

Andreea Antonescu a vorbit deschis despre cum se simte în această frumoasă perioadă din viața ei, ce pofte are, dar și cum a reacționat fiica ei, Sienna, în vârstă de 12 ani, la aflarea veștii că artista va mai avea un copil. În ceea ce privește cum s-a schimbat dieta ei de când este însărcinată, cântăreața a declarat că încearcă să se concentreze pe alimente sănătoase.

„În momentul de față, exact ca al unei femei însărcinate. Pur și simplu mănânc ceea ce știu că este sănătos. Nu am avut pofte, nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare și ciocolată, ceea ce fac de o viață”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

Andreea Bălan, cea alături de care Andreea Antonescu a concurat în cadrul America Express, este nașa fiicei sale, Sienna, dar, de această dată, Andreea Antonescu a mărturisit că s-a gândit la o altă persoană.

„De data aceasta vor fi alți nași”, a mai spus artista în cadrul interviului.

Sienna este încântată că mama ei va aduce pe lume un copil

În ceea ce o privește pe Sienna, fiica din mariajul cu Traian Spak, aceasta pare încântată de ideea că va deveni soră mai mare.

„Este foarte fericită, ea și-a dorit foarte mult și e foarte încântată. Mi-a zis că mă va ajuta foarte mult. Mă protejează mult și îmi spune mereu să am grijă și să nu depun efort”, a mai mărturisit Andreea Antonescu.

În ceea ce-l privește pe iubitul artistei, acesta este jurnalistul Victor Vrînceanu, care în trecut a realizat emisiuni sportive la ProSport. În prezent, partenerul de viață al Andreei Antonescu și tatăl viitorului copil al acesteia este redactorul șef al publicației Cancan. Cei doi au o relație de un an de zile și sunt nerăbdători să devină părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *