Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Antonescu, meniu de cinci stele la botezul fiicei sale. Ce feluri de mâncare se vor servi

Andreea Antonescu, meniu de cinci stele la botezul fiicei sale. Ce feluri de mâncare se vor servi

22 iun. 2023, 13:59,
în Radio

Andreea Antonescu a optat pentru un meniu de cinci stele la botezul fiicei sale, Venice Victoria, care va avea loc în weekend. Ceremonia religioasă va fi oficiată de același preot care a botezat-o și pe cealaltă fiică a artistei, Sienna. În ceea ce privește petrecerea de după creștinare, aceasta va avea loc la o locație de lângă Pădurea Snagov.

Andreea Antonescu s-a ocupat meticulos de toate detaliile pentru botezul fiicei sale. În weekend, micuța Venice Victoria, care s-a născut în luna decembrie, urmează să fie creștinată, iar părinții săi s-au asigurat că toți invitații se vor simți minunat în această ocazie specială.

Andreea Antonescu, meniu de cinci stele la botezul fiicei sale

Artista și Victor Vrînceanu, tatăl fetiței, au stabilit data botezului fiicei sale pentru 24 iunie și au ales o locație frumoasă situată la marginea Pădurii Snagov. Andreea a luat toate măsurile necesare pentru a organiza o petrecere deosebită în onoarea fetiței. Slujba de botez va fi oficiată de același preot care a botezat-o și pe Sienna, fiica mai mare a Andreei Antonescu.

Recent, artista a definitivat și ultimele detalii pentru meniul cu care intenționează să își surprindă invitații la petrecere. Andreea Antonescu a dorit să combine elemente tradiționale cu unele sofisticate, astfel încât să satisfacă toate gusturile.

Momentul dulce al serii va fi cu adevărat special, deoarece alegerea tortului i-a dat mari bătăi de cap fostei componente a trupei Andre. Ea a avut de ales între 12 sortimente diferite de tort și a optat pentru unul cu aromă de fistic, sperând că va fi pe placul invitaților.

„Am ales tortul cu fistic, Tort Pistachio Flavor, pentru că toate celelalte produse care au fost la degustare mi-au plăcut la maxim și atunci nu am mai simțit nevoia să mai schimb ceva din meniul pe care îl alesesem din prima”, a povestit Andreea Antonescu.

Cu ce se vor delecta invitații

Aperitiv:

– Macarons cu brânză de capră și nuci
– Mousse de brânză cu salsa de trufe și prosciutto
– Creme Royale cu dulceață de ananas și fructe proaspete
– Piure de mazăre cu chorizo crocant și microplante
– Tartar de somon cu icre tobiko și susan
– Cheesecake risotto și jeleu de rodie
– Mousse din pește afumat cu creveți și ou de prepeliță
– Roast beef cu sos aioli și capere

Fel de pește:

– File de somon servit cu gyoza cu legume în sos asiatic ușor picant și salată de urechi de lemn și castraveți

Fel tradițional:

– Sarmale în foi de viță servite cu bacon crocant, mămăligă și ardei iute

Fel principal:

– Mușchi de vită la grătar, porc și pui sous vide cu piure de trufe

Tort:

– Pistachio Flavor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *