Prima pagină » Cultural » Andreea Antonescu, de nerecunoscut după despărțirea de Victor Vrînceanu. Artista a slăbit spectaculos

Andreea Antonescu, de nerecunoscut după despărțirea de Victor Vrînceanu. Artista a slăbit spectaculos

14 aug. 2023, 11:18,
BZI.ro, în Cultural

Andreea Antonescu este de nerecunoscut după despărțirea de Victor Vrînceanu. Artista își asumă rolul de mamă singură și se dedică în totalitate celor două fete ale sale. La doar 7 luni după ce a născut, Andreea Antonescu are un fizic de invidiat. Artista a slăbit spectaculos și a făcut furori la plajă.

Andreea Antonescu, de nerecunoscut după despărțirea de Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu și-a revenit spectaculos după despărțirea de tatăl fiicei sale, Victor Vrînceanu. Artista se dedică muzicii și celor două fete ale sale și se declară o femeie împlinită. Cântăreața are un trecut amoros tumultuos, dar își asumă fiecare relație de iubire controversată și nu ține cont de criticile celor din jur.

„Am considerat că suntem mai bine separați. Eu mi-aș mai dori încă un copil. Una peste alta, în viața asta nu te bazezi decât pe tine. Ne naștem singuri și murim singuri.”, declara artista la scurt timp după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu.

Vedeta a născut în urmă cu 7 luni, dar a reușit să ajungă la o formă fizică de invidiat și se mândrește cu silueta fără cusur. Andreea Antonescu a ajuns să cântărească 44 de kilograme și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor.

„Eu sunt o persoană sinceră! De data aceasta, chiar am avut noroc, mă așteptam să iau mult în greutate, dar, știindu-mă foarte ambițioasă, am fost convinsă că voi reuși să scap de ele relativ repede, cu un stil de viață sănătos plus sală. N-am avut emoții că mă va prinde vara cu kilograme în plus. Exact cum spuneam, viața e plină de surprize, iar acum chiar nu a trebuit să mă străduiesc deloc. La maximum două săptămâni de la naștere, am scăpat și de burtică, poate și datorită faptului că, înainte să rămân însărcinată, am mers la sală non-stop un an și jumătate.”, a declarat vedeta.

Artista s-a răsfățat în vacanță împreună cu fetele sale

Andreea Antonescu a avut parte de momente de răsfăț la mare împreună cu cele două fete ale sale. Cântăreața a postat recent câteva fotografii de la plajă, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Fanii vedetei au avut doar cuvinte de laudă pentru ea și copiii săi.

,,Așa să aveți relația toată viața!”, „Este foarte drăguță fetița ta. Cel mai mult îmi place că arată ca o fată de vârstă ei: naturală, inocentă. Este o frumoasă. Cea mică este și ea o scumpă. Toate trei sunteți!”, „Ce mămică tânără, parcă ești sora ei!”, „Sunteți foarte faine…două surori!”, „Ce copii frumoși ai!”, „Este și mămică și prietenă pentru Sienna”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți.

Andreea Antonescu a trecut peste suferințele din dragoste și se dedică celor două fiice ale sale. Artista arată spectaculos la 7 luni după ce a născut și face furori cu fizicul de invidiat. Cântăreața se bucură din plin de celebritate și este extrem de apreciată de publicul autohton. Andreea Antonescu s-a pozat recent la plajă și a făcut furori cu formele sale fără cusur. Vedeta reușiește să îmbine de minune profesia cu viața de acasă și se declară o mămică împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *