Prima pagină » Cancan » Andreea Antonescu are un nou iubit. Artista a dat detalii despre această relație

Andreea Antonescu are un nou iubit. Artista a dat detalii despre această relație

11 mart. 2022, 11:37,
în Cancan

Andreea Antonescu nu mai este singură și are din nou iubit, după cum chiar ea a confirmat. Totodată, ea este în plin proces de divorț de Traian Spak, cu care are o fiică, pe nume Sienna. După separarea de tatăl fiicei sale, ea a mai avut o relație controversată, care însă s-a încheiat de aproape un an. Cu privire la noul iubit, Andreea Antonescu spune doar că acesta este jurnalist și se cunosc de mai mult timp.

Andreea Antonescu pare mai decisă ca oricând să-și refacă viața după separarea de Traian Spak, tatăl fiicei sale. Mai mult, asa cum anunțase cu câteva luni în urmă, ea își dorește să se căsătorească din nou și să îmbrace iarăși rochia de mireasă. În plus, fosta jumătate a trupei Andre nu exclude ideea de a mai avea un copil, și dacă se poate cât mai repede.

Andreea Antonescu are un nou iubit

Andreea Antonescu a confirmat zvonurile potrivit cărora este într-o nouă relație. Artista a mărturisit că și-a găsit din nou fericirea în brațele unei persoane pe care o cunoștea și care îi era prieten. Așadar, Andreea Antonescu și-a refăcut viața sentimentală. Se știe că după despărțirea de soțul ei, Traian Spak, Andreea a preferat să fie mai rezervată în legătură cu viața sa personală.

Jumătatea roșcată a trupei Andre a mai avut o relație cât de cât serioasă, dar care până la urmă nu a avut niciun viitor. Acum ea se află într-o relație cu un jurnalist, alături de care artista pare să-și fi găsit echilibrul. Într-un interviu recent, Andreea a confirmat zvonurile care circulau în legătură cu o nouă relație. Andreea Antonescu, care are o fiică pe nume Sienna, este, de obicei, rezervată în legătură cu viața sa personală. Însă după o vacanță petrecută în Statele Unite alături de fostul partener și fiica lor, aceasta a clarificat subiectul divorțului.

„Cu Traian lucrurile sunt clare de acum trei ani! Nu avem asupra a ce să revenim! Țelul nostru este fericirea Siennei, statutul de părinți pentru ea nu ni-l va lua nimeni. Cât despre noi doi, suntem pe drumuri diferite, fiind oameni maturi cu planuri de viitor separate! Nu sunt persoana care să revină asupra unei hotărâri gândite o perioadă lungă de timp și nici nu reacționez la impuls! Divorțul se va pronunța curând! Eu îmi doresc să-mi refac viața”, a adăugat artista.

„Pot spune că da, îl iubesc”

În ceea ce privește relația actuală, Andreea Antonescu a precizat că ea și partenerul ei se cunosc de mai mulți ani și erau prieteni. De asemenea, ea spune că îl iubește, ba chiar ar vrea să se recăsătorească și își mai dorește și un copil.

„Din moment ce am rămas în această relație pot spune că da, îl iubesc. Este jurnalist, dar nu doresc să-i dau numele. Ne cunoșteam de mai mulți ani, am fost prieteni. Suntem împreună de trei luni. Da, îmi doresc să mă recăsătoresc și mai vreau un copil”, a mai precizat artista.

Referitor la cât de serioasă este relația, Andreea Antonescu l-a prezentat pe noul iubit mamei sale, însă Sienna nu știe deocamdată despre această poveste de dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *