Andreea Antonescu are o înălțime surprinzătoare. ,,Este cel mai mare complex al meu…”

14 feb. 2022, 12:41
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa artistă Andreea Antonescu are o înălțime surprinzătoare. Cu toate că atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, vedeta are un mare complex pe care încearcă mereu să îl ascundă. Cu un fizic de invidiat și o siluetă perfectă, Andreea Antonescu face furori la fiecare apariție. Puțini sunt cei care știu cum se menține în formă celebra cântăreață, dar și care este cel mai mare complex al ei când vine vorba de aspectul fizic.

Andreea Antonescu, înălțime surprinzătoare și siluetă fără cusur

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton. Frumoasa cântăreață are o carieră de succes în muzică și se bucură de celebritate. La vârsta de 39 de ani, vedeta are un fizic de invidiat și arată spectaculos. Cu toate acestea, Andreea Antonescu este complexată de înălțimea ei. Aceasta are puțin peste 1,50 m și mărturisește că este dependentă de tocuri.

,,Eu nu m-am măsurat niciodată. Mi-a fost frică. Pur şi simplu nu vreau să aflu ce înălţime am. Prima dată am purtat adidaşi la 22 de ani. Nu am avut curajul până atunci să încalţ ceva fără toc. La sală eu merg cu adidaşi cu talpă înaltă. Este cel mai mare complex al meu. Mai am un mare complex. Mi se pare că am picioarele prea subţiri.”, a declarat frumoasa artistă.

Recent, Andreea Antonescu și-a surprins fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy, spre încântarea tuturor. În pofida înălțimii, cântăreața face furori în lumea mondenă și are un număr impresionant de admiratori.

O vedetă la înălțime este și frumoasa artistă Elena Gheorghe. Aceasta are o carieră impresionantă, o familie frumoasă și un fizic de invidiat.

De când a devenit mămică, Andreea Antonescu dedică mai mult timp familiei. Artista a divorțat de tatăl fetiței ei, dar păstrează legătura cu acesta de dragul copilului. Nu de puține ori artista a fost protagonista unor controverse în spațiul public, având în vedere relațiile de dragoste tumultuoase cu bărbați celebri din România.

Cum se menține în formă celebra artistă

Andreea Antonescu este una dintre cele mai frumoase cântărețe din showbiz-ul autohton. La vârsta de 39 de ani, aceasta arată spectaculos și nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia.

Vedeta a mărturisit în repetate rânduri care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine.

,,Nu mai am 42 kg, am 47 și mi s-a recomandat să nu mai slăbesc. Dar, am ajuns de data aceasta la silueta pe care o am prin muncă, sacrificii și un stil de viață sănătos!

Am renunțat la dulciuri, Nutella, pentru care aveam o obsesie, și orice alte alimente care nu fac bine organismului. Consider că ești ceea ce mănânci și cred că al meu corp merită să-i ofer ce-i mai bun!”, a precizat aceasta.

Mai mult, artista a recunoscut că este adepta operațiilor estetice atâta timp cât acestea nu sunt exagerate și nu exclude ca pe viitor să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni.

Andreea Antonescu a făcut furori încă de la primele apariții în showbiz. Cu toate că nu își dorea să pozeze nud, aceasta a realizat un pictorial provocator în revista Playboy. O altă vedetă care s-a lăsat fotografiată nud este prezentatoarea Gabriela Cristea, care a făcut furori cu ipostazele incendiare.

Spre deosebire de acestea, cântăreața Nicole Cherry nu a acceptat să pozeze goală, la fel ca frumoasa ei colegă de breaslă, Elena Gheorghe. Aceasta a refuzat cu vehemență propunerile revistelor de profil și a mărturisit că pictorialele nud nu o reprezintă.

Celebra artistă Andreea Antonescu a recunoscut că este complexată de înălțimea ei, fiind dependentă de tocuri. În pofida faptului că este mică de statură, vedeta face furori cu formele perfecte și ținutele extrem de sexy.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *