Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Antonescu, alături de fiica cea mare și fostul soț. Sienna a împlinit 12 ani

Andreea Antonescu, alături de fiica cea mare și fostul soț. Sienna a împlinit 12 ani

24 mai 2023, 13:59,
BZI.ro, în Radio

Andreea Antonescu a plecat în Statele Unite ale Americii, pentru a fi alături de fiica cea mare, Sienna, și fostul soț, Traian Spak. Motivul vizitei peste Ocean a fost aniversarea fiicei sale, care a împlinit frumoasa vârstă de 12 ani. Andreea Antonescu și Traian Spak i-au organizat fiicei lor o frumoasă petrecere în parc.

Fosta componentă a trupei Andre a zburat peste Ocean, pentru a fi alături de Sienna, la petrecerea de ziua ei. Fiica cea mare a cântăreței a împlinit 12 ani și a sărbătorit alături de părinți și prieteni. Cu această ocazie, artista s-a întâlnit și cu fostul soț, Traian Spak, cucare a rămas în relații bune după divorț.

Andreea Antonescu, alături de fiica cea mare și fostul soț

Andreea Antonescu este zilele acestea împreună cu fiica ei, Sienna, dar și cu fostul soț, Traian Spak. După divorț, ei au rămas în relații bune și încearcă să-i ofere o educație frumoasă Siennei. La momentul separării părinților ei, Sienna a ales să rămână în Statele Unite, pentru a-și continua acolo studiile. Oricum, ea este pe mâini bune, deoarece alături de ea stă și mama Andreei Antonescu. Mai mult, pe lândă studii, adolescenta merge și la antrenamente de gimnastică.

Cu câteva zile în urmă, Andreea Antonescu povestea, pe rețelele sociale, despre petrecerea Siennei. Andreea Antonescu și-a dorit să fie alături de fiica ei când aceasta își sărbătorește ziua de naștere, astfel că a plecat în Los Angeles. Acolo ea s-a întâlnit și cu fostul soț, care locuiește în America de ani buni, cei doi păstrând o relație bună după divorț.

„Astăzi o serbăm pe minunata mea @sienna_spak, în avans, ziua ei fiind peste 3 zile! Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente. Am venit într-un suflet în America pentru a fi lângă ea de ziua ei, iar ea nu a bănuit o secundă, deși, undeva în adâncul ei, știa că nu voi lipsi. Aceste surprize rămân cele mai frumoase amintiri, pentru că nu avem altceva decât momente. Sienna mea minunată, ești sufletul meu, sunt și voi fi cu tine mereu, oriunde suntem în lumea asta. La mulți ani, inima mea!”

Sienna Spak s-a născut pe 24 mai 2011, la o clinică privată din București.

Sienna nu știe că mama ei s-a despărțit de Victor Vrînceanu

În vârstă de 40 de ani, Andreea Antonescu mai are o fetiță de 5 luni, din relația cu Victor Vrînceanu. Cei doi s-au despărțit la doar câteva luni de când au devenit părinți. Artista a dezvăluit recent că fiica ei, Sienna, nu știe despre ruptura dintre vedetă și fostul iubit.

„Nu am discutat încă cu Sienna pe acest subiect, da. Ea mai are acces (n.r. – la știri), dar eu și mama mea încercăm să îi restricționăm, să spunem, unele lucruri. La urma urmei, este un copilaș de 12 ani. Consider că, poate, cea mai bună variantă este să vorbesc cu ea față în față. Întotdeauna mi-am dorit și mi-am promis, încă de când am rămas însărcinată cu Sienna, că o să fac tot posibilul ca să devin cea mai bună prietenă a ei ca ea să aibă încredere în mine, să discute cu mine absolut orice”, a spus Andreea Antonescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *