Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Antonescu, adevărul despre banii pe care i-a primit la Survivor

Andreea Antonescu, adevărul despre banii pe care i-a primit la Survivor

24 feb. 2022, 23:16,
în Cancan ultimă oră

Andreea Antonescu a spus adevărul despre banii câştigaţi la Survivor România. De asemenea, cântăreaţa a dat detalii despre competiţia din care a fost eliminată după numai trei săptămâni.

Andreea Antonescu a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. Deşi a acceptat provocarea sigură că va ajunge până în marea finală, o accidentare pe care a suferit-o nu i-a mai pers să continue.

Recent, artista a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, acolo unde frumoasa artistă a vorbit despre banii pe care i-a câştigat în urma paricipării la emisiune.

Andreea Antonescu, despre banii primiți la Survivor

Vedeta a recunoscut că Survivor România 2021 a fost o încercare extrem de grea din viaţa sa, dar în acelaşi timp a mărturisit că efortul pe care l-a depus a meritat deoarece a fost plătită foarte bine.

„Ai câștigat bine la Survivor?”, a întrebat-o Cătălin Măruță.

„A fost a doua oară în viața mea, serios vorbind, când am dat o sumă pe care eram convinsă că mi-o refuză oamenii. Și a fost a doua oară în viața mea când mi-a fost acceptată”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

Ce spune artista despre experienţa de la Survivor

Artista a mărturisit că participarea la Survivor a făcut-o să realizeze că viața e frumoasă, iar acum este capabilă să accepte orice fel de provocare.

Cântăreața a ținut să le povestească fanilor că ceea ce au văzut ei la televizor este doar o parte mică din ceea ce s-a întâmplat de fapt, în Republica Dominicană.

„Vreau să încep prin a spune că tot ce se întâmplă acolo și tot ce se vede la televizor este sută la sută real. A fost pentru prima dată când am realizat că, în realitate, traseele sunt mult mai mari decât să văd la televizor. În general toate platourile de televiziune par mult mai mari pe sticlă decât în realitate. Vreau să înțelegeți că, la televizor, sunt difuzate doar patru ore, patru zile pe săptămână, în condițiile în care noi stăm pe insulă 24 din 24, șapte zile pe săptămână! E greu să fii doar tu cu gândurile tale, cu oameni pe care nu-i cunoști, să nu ai nimic, iar singurul lucru frumos pe care să-l aștepți în fiecare zi să fie apusul. Consider că trebuie să ai un psihic foarte puternic pentru a rezista pe insulă! Nu vă puteți imagina cum este să dormi pe scânduri, să nu ai dușuri, gel de duș, săpun, șampon, să te plouă când dormi, să nu ai haine de schimb, să ai practic… nimic!”, a mai spus fosta membră Andre.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`