Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Antonescu a surprins nud: Ce a făcut vedeta pentru a reveni la silueta din adolescență

Andreea Antonescu a surprins nud: Ce a făcut vedeta pentru a reveni la silueta din adolescență

24 ian. 2022, 12:41,
în Cancan ultimă oră

Andreea Antonescu și-a uimit nud fanii, vedeta a pozat extrem de fierbinte. Recent, solista a avut parte de o vacanță extrem de incendiară în SUA. Șatena a vizitat diferite orașe precum Las Vegas și Los Angeles. Pe când cei din România se bucurau de zăpada, Andreea încingea tot internetul cu ținute extrem de sexy.

Celebra cântăreața este extrem de mândră de modul în care arată. Iar ținutele pe care le-a purtat în vacanța din SUA i-au evidențiat și mai mult formele voluptoase. În frumoasa vacanță, Andreea a fost extrem de activă pe pagina sa de Instagram. Acolo, spectaculoasa vedetă și-a încântat fanii cu ipostaze incendiare prin ținute senzuale.

andreea antonescu culcata pe pat si imbracata sexy

Vedeta are un corp excepțional și o siluetă de invidiat

Andreea Antonescu are un corp de invidiat: Solista a pozat „hot” în SUA

Andreea s-a întors din escapada din SUA, însă pentru o perioadă determinată de timp. Artista s-a bucurat de soare și de frumusețile tărâmului american timp de câteva luni. Recent, vedeta a mărturisit că vrea să se întoarcă din nou în America. O altă vedetă care a avut o vacanță exotică extrem de frumoasă este Alexandra Stan. Blondina s-a pozat extrem de hot pe plaja din Mexic.

Cu siguranță, vedeta a fost extrem de apreciată datorită ținutelor incendiare. Frumoasa artistă și-a pus în valoare decolteul generos. Acum patru ani, Andreea s-a decis să efectueze o intervenție chirurgicală. Vedeta și-a făcut implanturi, acum pozând fără sutien. De cele mai multe ori, șatena își evidențiază sânii mari cu ajutorul unor topuri minuscule. O altă vedetă extrem de sexy este Antonia, care își surprinde zi de zi fanii cu ținute extrem de provocatoare.

andreea antonescu asezata pe o canapea purtand fusta scurta

Extrem de sexy și senzuală, Andreea Antonescu are o talie de viespe și doar 46 de kilograme

În America, vedeta s-a aflat în compania fostului soț, Traian Spak. Alături de cei doi a fost și fetița lor, Sienna. În timpul vacanței, artista a menționat că își mai dorește un copil. Chiar dacă cei doi numai sunt împreună, Andreea și Traian au o relație extrem de bună, datorită fetiței lor. O altă vedetă care a rămas într-o relație excelentă după divorț este Simona Florescu.

Andreea Antonescu a uimit nud: Artista are un corp de excepție și o talie de viespe

Pozele nud în care apare vedeta surprind de fiecare dată. Toți fanii se întreabă cum reușește șatenă să se mențină atât de bine. Silueta solistei arată la fel ca și în perioada adolescenței. Cântăreața are 39 de ani, având aceeași greutate ca la vârsta de 16 ani, atunci când a debutat în muzica românească. Anna Lesko, arată excepțional la vârsta pe care o are, la fel ca Andreea, șatena nu ezită să pozeze nud.

andreea antonescu cu mainele sus si cu rochie mulata scurta

Pozele nud în care apare vedeta surprind de fiecare dată

Extrem de sexy și senzuală, Andreea Antonescu are o talie de viespe și doar 46 de kilograme. Chiar dacă deja numai este în perioada adolescenței, vedeta nu ezită să poarte fuste scurte și buricul la vedere. Andreea reușește să se mențină atât de bine datorită regimului alimentar pe care îl are. De asemenea, vedeta face sport și proceduri corporale.

„Mai merg la sală, unde trag de fiare. N-am tendinţă de îngrăşare, dar probabil că mă ajută foarte mult şi spectacolele, unde mă zbânţui între 45 de minute şi o oră. Nu ştiu ce înălţime am, nu m-am măsurat niciodată. Mereu am fost complexată că sunt micuţă. Spun că am 1,60 m cu tot cu TVA”, spune Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu nu ezită să pozeze nud. Vedeta are un corp excepțional și o siluetă de invidiat. Pentru a se menține la kilogramele pe care le are, solista face și proceduri care îngheață grăsimea pe zonele cu probleme. De asemenea, artista urmează tratamente pentru a scăpa de celulită.

andreea antonescu in costum de baie la mare

În America, vedeta s-a aflat în compania fostului soț, Traian Spak

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *