Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Antonescu a recunoscut de ce s-a separat de fostul partener: „Nu a fost o întâmplare”

Andreea Antonescu a recunoscut de ce s-a separat de fostul partener: „Nu a fost o întâmplare”

27 mart. 2023, 13:29,
în Radio

Andreea Antonescu, fostă concurentă la America Express, a recunoscut de ce s-a separat de fostul partener, Victor Vrînceanu. Cei doi aveau o relație de aproape doi ani, iar în decembrie 2022 au devenit părinți. Andreea Antonescu a adus pe lume, la sfârșitul anului trecut, o fetiță, ea având încă o fiică din primul mariaj.

Fosta componentă a trupei Andre părea să-și fi găsit liniștea în ceea ce privește viața sentimentală. Andreea Antonescu reușise să finalizeze divorțul de Traian Spak, tatăl primei sale fiice, și trăia o frumoasă poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Mai mult, în luna decembrie a lui 2022, cei doi au devenit părinții unei fetițe, cea de-a doua a Andreei. Și totuși, de curând, relația lor a devenit de domeniul trecutului.

Andreea Antonescu a recunoscut de ce s-a separat de fostul partener

În urmă cu două săptămâni, Andreea Antonescu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat despărțirea de iubitul ei, Victor Vrînceanu. Cei doi au devenit părinți pe 19 decembrie 2022, când artista a născut o fetiță de nota zece.

Cu toate că mulți credeau că cei doi vor ajunge la Altar, concurenta de la America Express a postat recent un mesaj prin care dezvăluia că relația lor a ajuns la final. La acel moment, Andreea nu a indicat un motiv concret cu privire la despărțire. Acum, vedeta a decis să spună lucrurilor pe nume și a precizat de ce ea și Victor au ales să meargă pe drumuri separate.

Artista a spulberat misterul în cadrul podcast-ului „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă. Conform spuselor ei, artista și fostul ei partener și-au dat seama că le este „mai bine separat decât împreună” și că între ei a fost vorba despre „nepotrivire de caracter.”

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit si dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur si simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separate decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate și așa, și am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Știu, sună clișeic, dar chiar așa este”, a povestit Andreea Antonescu.

A rămas în relații bune cu tatăl celei de-a doua fiice

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu erau în culmea fericirii la finele anului trecut. Pe 19 decembrie 2022, cântăreața a născut o fetiță, devenind mamă pentru a doua oară. Vedeta mai are o fată mai mare, pe Sienna, din relația cu fostul ei soț, Traian Spak. Deși părea că artista își găsise în sfârșit liniștea, la nici trei luni după nașterea celei de-a doua fiice, ea și tatăl micuței, Victor Vrînceanu, s-au separat.

Cu toate acestea, deși relația lor nu a rezistat și s-a destrămat, Andreea Antonescu a mai ținut să puncteze faptul că ea și Victor au rămas în relații bune. Și aceasta deoarece o au pe fiica lor care îi va lega pe vecie.

„Noi avem în continuare o relație, tinem legătura prin prisma fetiței, dar cam atât. Asta nu înseamnă că trebuie să locuim în aceeași casă. Practic suntem o familie, dar nu familia tradițională. Am considerat că suntem mai bine separați”, a conchis Andreea Antonescu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *