Andreea Antonescu a pozat goală și în ipostaze provocatoare. Ce spune frumoasa artistă despre aparițiile controversate 

01 mart. 2022, 12:05 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa Andreea Antonescu a pozat goală și în ipostaze provocatoare. Celebra cântăreață și-a surprins din nou fanii cu fotografii extrem de sexy. Vedeta arată spectaculos și nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia. Cu toate acestea, Andreea Antonescu a avut parte și de replici dure în mediul online. Iată ce spune frumoasa artistă despre aparițiile controversate de pe rețelele de socializare.

Andreea Antonescu, goală și în ipostaze incendiare

Andreea Antonescu este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton. Focoasa artistă și-a surprins recent fanii și a pozat goală în cadă, spre încântarea publicului masculin. Vedeta se mândrește cu o siluetă de invidiat și face furori cu aparițiile provocatoare.

Artista nu ezită să se afișese în ipostaze sexy pe rețelele de socializare și să își pună în evidență formele perfecte. Cu toate că Andreea Antonescu a mărturisit că este complexată de înălțimea sa, formele voluptoase și atitudinea provocatoare pun pe jar inimile bărbaților.

Recent, vedeta a mărturisit că iubește din nou, însă nu a dorit să ofere detalii despre iubitul ei. Aceasta a precizat că bărbatul este de profesie jurnalist și este extrem de fericită alături de el.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care a surprins cu ipostaze inedite pe Instagram este Laura Cosoi. Aceasta radiază de fericire și se pregătește să devină în curând mamă pentru a treia oară.

În ținute sexy se afișează și frumoasa cântăreață Delia Matache, care a provocat discuții și controverse nu de puține ori cu ținutele ei extravagante. O altă artistă celebră care a surprins cu poze nud este Lidia Buble. Aceasta s-a lăsat fotografiată recent în ipostaze incendiare, spre încântarea fanilor.

Ce spune frumoasa cântăreață despre pictorialele controversate din revista Playboy

Andreea Antonescu a provocat mereu interesul mai multor bărbați celebri din România, iar pictorialul incendiar în revista Playboy avea să îi aducă celebritatea. Artista a mărturisit că a cerut o sumă impresionantă pentru a poza nud și nu a crezut la început că cerințele ei vor fi îndeplinite.

Vedeta își asumă apariția în revista pentru bărbați, dar și celelalte pictoriale provocatoare. Aceasta a vorbit deschis despre controversatele fotografii de la începutul carierei sale artistice.

,,Sunt asumată! Îmi asum până și acel episod. Negocierile au început cu tata. Îmi amintesc că se bătuse palma pentru o anumită sumă de bani cu care nu eram de acord. (…)

Practic, pozatul meu în Playboy a fost o întâmplare. Pe vremea aceea eram prietenă foarte bună cu Capatos, care se mutase la revista Playboy. Și mi-a zis «Hai, mă, Antoneasco, dă și tu o sumă, oricât ar fi, să mă duc să le spun». Și am zis OK, dacă cea mai bine plătită a fost Loredana, care e Loredana… am zis ce ar fi să cer eu o sumă mai mare, ca să fiu sigură că nu pozez.

Nu am mai avut ce să fac și am mers mai departe. Eu, la 1,57 m si 40 kg, am rămas cea mai bine plătită vedetă Playboy.”, a declarat focoasa șatenă.

Printre vedetele care au acceptat să pozeze în revista Playboy se află și prezentatoarea Gabriela Cristea. Aceasta a făcut furori cu pictorialul provocator și a fost propulsată imediat în atenția publicului.

În ipostaze nud a pozat și frumoasa actriță Ioana Ginghină, care a făcut furori cu fotografiile extrem de sexy. Spre deosebire de aceasta, frumoasa cântăreață Claudia Pătrășcanu regretă că a pozat în Playboy, recunoscând că aparițiile nud au afectat-o în cariera artistică de mai târziu.

Frumoasa artistă Andreea Antonescu și-a surprins recent fanii cu fotografii în care apare goală. Cântăreața face furori de fiecare dată cu ținutele sale ce îi pun în evidență formele fără cusur, spre încântarea publicului masculin.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *