Prima pagină » Cancan » Andreea Antonescu a fost fotografiată goală în cadă
Andreea Antonescu a fost fotografiată goală în cadă

Andreea Antonescu a fost fotografiată goală în cadă

04 iun. 2020, 08:08,
în Cancan

Cancan.ro vă prezintă, în exclusivitate, cele mai „fierbinți” imagini ale începutului verii. Una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească a fost fotografiată goală în cadă. Andreea Antonescu a mai apărut așa doar în Playboy! Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor!

Prin intermediul celebrei adrese [email protected], am intrat în posesia unor imagini de-a dreptul demențiale în prim-planul cărora se află Andreea Antonescu, ”jumătatea” trupei Andre.

La 13 ani distanță de la pictorialul incendiar din Playboy, Andreea Antonescu ”a comis-o” din nou. Vedeta a pozat goală în cadă. Acoperită de spumă, pe ici, pe colo, Andreea Antonescu s-a lăsat fotografiată într-o postură de-a dreptul „fierbinte”. Cu toate că a încercat să-și ascundă bustul generos, spuma de baie i-a jucat feste, și la un moment dat, Andreea a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit.

Potrivit zicalei din popor – Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place – fotografiile vor fi, probabil, apreciate la justa lor valoare de către reprezentanții sexului tare. Și asta pentru că Andreea Antonescu arată demențial acoperită doar de spumă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *