Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Antonescu a divorțat oficial de Traian Spak. Ce nume poartă fiica cea mică a artistei

Andreea Antonescu a divorțat oficial de Traian Spak. Ce nume poartă fiica cea mică a artistei

20 apr. 2023, 13:14,
în Radio

Andreea Antonescu a divorțat oficial de Traian Spak, totul petrecându-se înainte de nașterea celei de-a doua fiice a artistei. Aceasta a vrut astfel să evite toate problemele care ar fi apărut în privința numelui patern al micuței. În cele din urmă, fata născută de Andreea Antonescu în decembrie 2022 poartă numele tatălui ei.

Andreea Antonescu a fost urmărită numai de ghinioane în ceea ce privește viața sentimentală. Aceasta a fost căsătorită cu Traian Spak, cu care are o fiică pe nume Sienna, și a locuit o perioadă în America. După separarea de tatăl fiicei sale, aceasta a avut câteva relații, însă niciuna de durată. Totul părea că începe să devină roz în viața artistei odată cu începerea relației cu Victor Vrînceanu. Și totuși…

Andreea Antonescu a divorțat oficial de Traian Spak

Andreea Antonescu și Traian Spak, tatăl fetei sale mari, au divorțat oficial. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fiică, pe nume Sienna. Deși despărțirea dintre ei a avut loc mai demult, abia acum s-a produs separarea legală, cu acte. Cântăreața a avut grijă ca acest lucru să aibă loc înainte de a o naște pe fiica ei cea mică, Venice Victoria, rezultată din relația cu Victor Vrînceanu.

A făcut acest lucru pentru ca micuța să-i poarte numele tatălui său. Este vorba de numele de familie, deoarece legislația din România oferă copilului numele celui care încă îi este soț mamei.

„Eu și Traian am divorțat, dar în România. Fiind divorțată deja înainte de naștere, fetița a luat numele tatălui, așa cum era și normal. Am avut grijă ca totul să fie rezolvat la timp, să nu ne trezim cu surprize neplăcute”, a precizat Andreea Antonescu.

A rămas în relații bune cu fostul soț

Chiar dacă a divorțat de Traian Spak, pe cei doi îi leagă pe viață fiica lor, Sienna. Astfel, Andreea Antonescu a precizat că fostul soț îi este unul dintre cei mai buni prieteni. Acesta se bucură pentru reușitele ei, dar este și trist atunci când are momente mai grele. Oricum ar fi, o susține mereu. În plus, după cum se știe, Sienna a ales să rămână în Statele Unite ale Americii, alături de tatăl său, pentru a studia.

„Mi-aș dori, înainte de orice, ca Sienna să fie fericită. Ca mamă, vreau să-i fiu aproape, să-i înțeleg trăirile, să găsească în mine cea mai bună prietenă căreia să-i poată cere sfaturi, așa că viitorul ei depinde foarte mult, înainte de toate, de doleanțele pe care le are. Dacă ea decide că e cel mai bine să trăiască în State, nu-mi rămâne decât să o susțin din toate punctele de vedere”, a mai spus Andreea Antonescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *