Prima pagină » Cancan » Andreea Antonescu a dansat pe mese după filmările pentru „Splash! Vedete la apă”

Andreea Antonescu a dansat pe mese după filmările pentru „Splash! Vedete la apă”

09 aug. 2021, 11:53,
BZI.ro, în Cancan

Concurenții emisiunii „Splash” au făcut noapte albă, Andreea Antonescu a dansat pe mese în restaurantul hotelului după terminarea filmărilor. Totul s-a petrecut în restaurantul și holul unui hotel din Bacău, unde aceștia au fost cazați. Paznicul unității de cazare și-a pus mâinile în cap când a văzut urmele dezastrului și a avut de strâns multe sticle de pe urma petrecăreților.

Odată încheiate filmările pentru emisiunea „Splash – Vedete la apă”, concurenții au făcut o petrecere de zile mari care a ținut până în zorii zilei. Totul s-a petrecut chiar în hotelul din Bacău, unde au fost cazate vedetele participante ale emisiunii care revine după o pauză de șase ani. Potrivit unor surse care au asistat la show s-a dansat pe mese și s-a băut cu spor. Astfel, în zorii zilei, paznicul hotelului și-a pus mâinile în cap! Acesta a avut de umplut un sac cu sticle goale, după acea agitată noapte de vară.

Andreea Antonescu a dansat pe mese

Dimineața, la prima oră, paznicul hotelului a avut de furcă cu curățenia. Acesta era mâhnit că nu-și putea bea, în liniște, cafeluța. A strâns, într-un sac măricel, o mulțime de sticle, de șampanie, de tărie, de vin, de suc. Le-a cules din holul hotelului, apoi a zis să înlăture toate urmele mega-petrecerii, așa că face curățenie chiar în stradă, în fața impozantei clădiri. Povestea, spusă de un martor al evenimentului de cinci stele, sună așa:

„A început de-cu-seară. Au venit mulți, în holul hotelului și nu numai. Știu că se filmează o emisiune în Bacău, unde participă vedetele astea și sunt cazate aici, la hotelul Decebal. I-am remarcat, între ei, pe Nea Mărin (n.r. – jurat al concursului) și pe Andreea Antonescu. Pe ei i-am recunoscut. Erau foarte bine dispuși toți. Dar Andreea a fost cea mai tare. A urcat pe masă și a dansat. Se ține bine, ce să zic, bravo ei! A fost distracție mare, spre dimineață s-a spart.”

Andreea Antonescu nu știe să înoate

Cu toate că nu știe să înoate, Andreea Antonescu și-a luat inima-n dinți și a răspuns provocării de a participa la emisiune. O făcuse și în urmă cu șase ani, la ultima ediție. Tot ea a dezvăluit că nu a folosit lentilele de contact pe timpul filmărilor „Splash! Vedete la apă”. Ei bine, chiar dacă nu a învățat încă să înoate, ea și-a făcut curaj și atunci, și acum, și a sărit de la 10 metri.

„Nici data trecută nu am știut să înot și am avut curajul să sar atunci de la 10 metri. Nici acum nu știu să înot! M-am stricat odată cu trecerea anilor și mă întreb cum am putut să sar eu de două ori, de la 10 metri”, a spus Andreea Antonescu.

Debutul emisiunii, amânat cu o săptămână

Antena 1 a anunţat că amână cu o săptămână debutul emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Astfel, primele ediţii se vor difuza sâmbătă, 21 august, şi duminică, 22 august, de la ora 20:00. Emisiunea va fi prezentată de Răzvan Fodor, Anna Lesko şi Ramona Olaru de la Neatza. Totodată, Romică Ţociu şi Paula Chirilă sunt cei doi co-prezentatori, iar din juriu fac parte Nea Marin, Iulia Albu şi Jean de la Craiova.

Concurenţii anunţaţi pentru acest sezon sunt: Giani Kiriţă şi Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Margherita de la Clejani, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periş, Dj Harra, Chelsea Gandrabura şi Natalia Duminică. Așadar, Andreea Antonescu a avut o companie selectă încât a dansat pe mese…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *