Prima pagină » Cancan » Andra Voloș și Lele vor avea o fetiță. Cei doi au făcut o petrecere fastuoasă pentru a anunța sexul copilului

Andra Voloș și Lele vor avea o fetiță. Cei doi au făcut o petrecere fastuoasă pentru a anunța sexul copilului

10 iul. 2023, 09:10,
BZI.ro, în Cancan

Andra Voloș și Lele au aflat că vor avea o fetiță Frumosul cuplu a organizat o petrecere fastuoasă unde au făcut anunțul mult așteptat.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei este însărcinată în trimestrul al doilea, iar în urmă cu o zi, vedeta a aflat sexul bebelușului. Andra Voloș si Lele formează un cuplu de câteva luni, iar în curând vor deveni părinți.

Andra Voloș și Lele vor avea o fetiță

Andra Voloș și Lele trăiesc cea mai frumosă perioadă din viața lor. Cei doi îndrăgostiți vor deveni părinți peste câteva luni, iar ieri au aflat sexul bebelușului lor. Manelistul și fosta concurentă de la Puterea dragostei au organizat o petrecere de neuitat și au postat imagini pe rețelele de socializare.

Deși nu formează un cuplu de mult timp, Andra Voloș și artistul au demonstrat că iubirea lor este puternică. Din imaginile postate pe rețelele de socializare, se pare că cei doi vor deveni părinți de față. După ce au aflat acest lucru, Lele și Andra Volos au fost fericiti, iar șatena a izbucnit în lacrimi. „Sunt cea mai fericită femeie din lume. Îmi doream mult fetiță, simțeam că voi fi mamă de fată. Am plâns de emoție și sunt sigură că și iubitul meu e foarte bucuros. În sufletul lui voia și el fată, deși, declarativ, a spus că își dorea băiat”, a spus Andra Voloș, potrivit wowbiz.

Andra Voloș și Lele și-au oficializat relația în urmă cu câteva luni

Manelistul a divorțat de fosta sotie cu care mai are o fetiță, iar acum formează un cuplu cu Andra Volos.

La petrecerea de aflarea sexului bebelusului au participat Loredana Chivu, Andreea Pirui, Manuela Oprișiu, Marinela Mavrodin. Andra Voloș a avut o apariție de senzație, optând pentru o rochie albă, lungă, transparentă. Lele va deveni tată pentru a doua oară, iar Andra Voloș va deveni mamă pentru prima oară, fiind foarte fericită să afle că va avea o fetiță.

Andra Voloș și Lele sunt împreună de câteva luni și plănuiesc să-și unească destinele după ce copilul lor va veni pe lume. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a dezvăluit că s-a întâlnit cu Lele la o nuntă și de atunci au început să vorbească. Lele și vedeta au decis să-și întemeieze o familie și să aibă copii.

„Ceea ce facem împreună este serios pentru că suntem amândoi foarte maturi în gândire. Ne susținem reciproc în carierele noastre, eu îl susțin cu studiourile, sunt mereu acolo când face muzică, la texte, la fel și el mă susține pe mine la colaborări, la evenimente. În schimb, când este plecat la cântare, prefer să stau acasă, să fac curățenie și să pregătesc mâncare, să fie totul perfect.„, declara Andra Voloș in urma cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *